Puori

Leder du efter et sundt kosttilskud, der emmer af rene og naturlige ingredienser? Så er du havnet det helt rigtig sted! Det anerkendte mærke, Puori, har nemlig en vision om at være et sundt, naturligt samt minimalt forarbejdet kosttilskud.

Derfor er Puori perfekt til dig, der lever en sund livstil og søger et supplement til en sund og varieret kost. Puori tilbyder et stort sortiment af kosttilskud, der er udviklet med omtanke for dig, din hud og din krop. Udforsk sortimentet nedenfor og find dét kosttilskud, der vil give dig endnu mere balance i hverdagen.   

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Få det helt rette kosttilskud med Puori

Kendetegnende for Puori er, at det prioriterer at give dig de vitaminer og dén næring, du er mest i underskud af. På den måde kan kosttilskuddet få dig i balance, og det ikke-længere-eksisterende underskud vil forhåbentlig give dig en endnu mere harmonisk og energifyldt hverdag.

Hos Beautyandstyle.dk forhandler vi Puori, da vi tror på, at skønhed også kommer indefra. For at give huden, håret og din krop de bedste forudsætninger, er det vigtigt at give den pleje, både indvendig såvel som udvendig, for at opnå de sundeste og flotteste resultater.

Blandt vores udvalg af Puoris produkter finder du eksempelvis fiskeolie, magnesium, veganske kosttilskud, kollagen, D-vitamin og meget mere.

Gå aldrig galt i byen med fiskeolie og vitamin D

Især fiskeolie og D-vitamin er utrolig anbefalelsesværdige at erhverve sig som kosttilskud.

Fiskeolie indeholder det essentielle omega-3, alle mennesker i høj grad har brug for. Ofte får vi det ikke nok igennem kosten, og derfor er det ideelt at sikre det gennem kosttilskuddet. Vores vestlige madvaner gør også, at vi ofte får for meget omega-6, hvilket omega-3 kosttilskuddet også kan afbalancere.

Derudover skal D-vitamin gerne være din nye faste følgesvend i vintermånederne – faktisk gerne helt fra september til marts, hvor vi, der befinder os på den nordlige halvkugle, ikke får tilstrækkelig med sol og derfor ikke optager nok D-vitamin. Netop dette kosttilskud er også anbefalet af sundhedsstyrelsen i Danmark. 

Magnesium – et godt valg til den aktive!

Blandt udvalget finder ud også magnesium som kosttilskud. Magnesium er involveret i mere end 300 processer i din krop, hvilket gør dette kosttilskud ekstra vigtigt, da mange ikke får nok af det i forvejen. Kosttilskuddet er især til dig, der har en aktiv livsstil, da det har gode sports- og sundhedsfremmende egenskaber.

Alt til hud-, hår- og personlig pleje

Vil du gerne komme appelsinhud og rynket hud til livs eller blot tage det i opløbet, vil vi anbefale dig kollagen-kosttilskuddet. Jo ældre vi bliver, jo mere mister vi det naturlige kollagen-protein, vi har i kroppen. Derfor kan kosttilskuddet hjælpe med at mindske rynker og holde din hud spændstig.

Når du har styr på din nye bedste ven i form af kosttilskuddet, ønsker du måske i samme forbindelse at gøre noget godt for din hud udefra? Vi har et stort sortiment af diverse hudplejeprodukter i form af lækre cremer og kvalitetsbevidste renseprodukter. Ta’ et kig og find dén creme eller lignende, der matcher lige præcis den pleje og fugt, du har behov for.   

Vi har også et udvalg af lækre hårprodukter eller produkter til personlig pleje og -velvære.

Har du brug for kyndig rådgivning fra Beautyandstyle.dk?

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg, så uanset hvor du befinder dig i landet, er vi lige i nærheden.

Har du spørgsmål til vores kosttilskudsprodukter fra Puori, andre produkter eller blot brug for gode råd i forbindelse med skønhed, sundhed og velvære, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er meget vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vil derfor altid være behjælpelige med kyndig rådgivning.

Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!