Ansigtspleje

Meget af din personlige udstråling kommer til udtryk gennem dit ansigt. Vi vil derfor alle gerne passe ekstra godt på dét ansigt, der skal bære os gennem hele livet. Vi kommer selvfølgelig langt med glæde, søvn og masser af væske, men ansigtet har også brug for den rette pleje igennem kvalitetsbevidste, ansigtsplejende produkter.

Hos beautyandstyle.dk finder du et stort udvalg af diverse fugtgivende cremer, serummer og masker fra det anerkendte mærke, BARBOR. Produkterne giver dig den optimale pleje og fugt, dit ansigt har brug for. Udforsk sortimentet nedenfor og find dét produkt, der matcher netop dit behov.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Ansigtspleje, der gør en forskel

Dit ansigt bliver gennem livet udsat for diverse udfordringer, søvnløse nætter, hektiske hverdage og almindelig aldring. Derfor er den daglige pleje af dit ansigt utrolig vigtig for at holde huden sund, stram og fuld af glød.

Blandt vores sortiment finder du diverse lækre cremer med forskellige og særlige egenskaber. Vi har cremer til ethvert behov - uanset alder. Du finder bl.a. cremer til ekstra tør hud, cremer med næringsrig intensiv-pleje, der går ind og fornyer hudens celler eller cremer, der vitaliserer træt og bleg hud. Har du derimod behov for produkter med fokus på anti-age effekt, tilbyder vi forskellige typer af kollagen-boostende cremer, der opstrammer og løfter huden samt mindsker rynker.

Kæmper du med urenheder eller lignende, tilbyder vi naturligvis også cremer og produkter, der har fokus på at bekæmpe dette og forhindre nye udbrud. 

Kun professionelle, anerkendte brands!

Da det er vigtigt for os kun at have tilfredse og glade kunder, anvender vi kun professionelle, anerkendte brands. Vi er derudover specialiseret i at analysere huden, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning, hvis du har brug for kyndig rådgivning i valg af ansigtspleje. 

Ekstra pleje over natten

Selvom det er mest vigtigt at give ansigtet pleje af cremer både morgen og aften hver dag, er det anbefalelsesværdigt at give det et skud ekstra pleje i form af en fugtgivende maske i ny og næ. Derfor finder du et stort sortiment af diverse masker, såsom Bio-cellulose maske til kombineret hud, oplevelsesskummaske til tør hud eller lækre peel-off masker, der fjerner de døde hudceller. Særligt natmasker er også ideelle, hvis man ønsker, at huden skal plejes og fugtes hele natten igennem.

Trænger du til et velfortjent break fra den travle hverdag, tilbyder vi også et væld af lækre ansigtsbehandlinger på vores klinikker. Det eneste du skal her er at slappe af, give slip på dine bekymringer og nyde en selvforkælende oplevelse, der får dit ansigt til at skinne på ny.

Alt inden for beauty!

Hos beautyandstyle.dk finder ud alt inden for skønhed og velvære. Udforsk vores sortiment af hårpleje, hvis dit hår trænger til en kærlig hånd i form af kvalitetsbevidste shampooer, balsam og lignende, der efterlader håret sundt og glansfuldt. Vi har også alt inden for personlig pleje og kosttilskud, hvis du søger at give din krop et sundheds-boost indefra.

Kontakt Beautyandstyle.dk for gode råd

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Så uanset hvor du befinder dig i landet, er vi altid lige i nærheden af dig.

Vi vil hellere end gerne hjælpe og rådgive vores kunder. Har du spørgsmål til vores produkter til ansigtet eller andre af vores produkter, deler vi meget gerne ud af vores faglige ekspertise.

Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!