Beauty and Style i Aalborg

Hos Beauty and Style i Aalborg har vi et bredt udvalg af lækre kosmetologbehandlinger, som tager udgangspunkt i din personlige skønhed. Gå på opdagelse i vores beauty-univers, og book din næste tid til en ansigtsbehandling, manicure, pedicure, eyelash extension eller en billig klipning i Aalborg. Med vores professionelle og kompetente kosmetologer og frisører er du i de tryggeste hænder, og uanset hvad du måtte have af ønsker og krav, står de klar til at opfylde netop dét.

Kosmetolog og frisør i Aalborg

Hos vores afdeling I Aalborg er skønhed, velvære og resultater i fokus, og kundeoplevelsen kommer altid i første række. Vores kosmetologer såvel som frisører er specialister, og du kan derfor være sikker på, at du får en behandling eller klipning, som passer til netop dig og din skønhed. Vores kosmetologer og frisører i Aalborg kan give dig helt rette individuelle vejledning og rådgivning, og du skal derfor ikke være bange for at stille spørgsmål inden og undervejs. Uanset hvad du måtte have af specifikke ønsker og krav, står de klar til at opfylde netop dette. Desuden gør vi kun brug af professionelle og anderkendte brands og produkter, så du med garanti opnår det bedst mulige resultat, uanset behandlingen.

Den ideelle skønhedsbehandling til dig og din hud

Hos Beauty and Style tilbyder mange forskellige skønhedsbehandlinger. Vi har blandt andet et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger, der er opfriskende, fugtgivende, genopbyggende, beroligende og anti-aging. Uanset om du går og drømmer om mere glød, strammere hud, mindre tør hud eller færre urenheder, så har vores kosmetologer den optimale ansigtsbehandling til hvad end din hudtype skulle være. Er det neglene, som trænger, tilbyder vi både manicure eller pedicure, og her er det kun fantasien, som sættere grænser for hvilke farver og former du kan vælge. Eller måske er det vipperne og brynene, som trænger til en opfriskning? I så fald tilbyder vi både farvning, retning, korrektion, vippebuk og eyelash extentions i Aalborg. Synlige, stærke og sunde vipper og bryn fremhæver og indrammer ansigtet, og vores kosmetologer er kompetente i netop dette. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage på briksen og slappe af, mens kosmetologen fører dig ind i et beauty-univers. Alle behandlinger udføres i rolige og behagelige omgivelser, og med mange års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at du er i trygge hænder. Så giv dig selv, eller en du kender, en skønhedsbehandling og et velfortjent pusterum fra hverdagen.

Billig klipning og farve til alle aldre

Hvis du er træt af frisører, der koster en bondegård, er du kommet til rette sted. Hos Beauty and Style i Aalborg tilbyder vi nemlig hårklipning til hele familien til skarpe priser. Uanset om du er kvinde, mand eller barn, kan du trygt overlade dit hår til vores dygtige frisørelever. Vores dygtige undervisere superviserer eleverne under klipning, og er altid til rådighed, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål. Vores frisører i Aalborg er specialister i at analysere hår, hvorfor de derfor kan give dig rette individuelle vejledning og rådgivning. Vores priser på klipning kan du finde på siden her – Eksempelvis koster en herreklip i Aalborg kun 145 kr. Vores behandlinger inkluderer klipning, vask og føntørring, og for kun 65 kr. ekstra kan du få en lækker hårkur til efterbehandling. Vi tilbyder desuden også farve og balayage i Aalborg. Alt du skal gøre er sætte dig til rette i frisørstolen, drikke en kop kaffe og nyde klipningen.

Hvem er vi?

Beauty and Style har afdelinger i Aalborg, København, Odense, Kolding og Aarhus, som alle udbyder frisør- og kosmetologbehandlinger. Vi har uddannet elever i mere end 35 år på vores kosmetolog skole i Aalborg, og vi har et stærkt fokus på både træning og erfaring. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kan kontakte os på siden her eller booke din næste behandling til selvforkælelse her. Vi har også en online shop med mange gode tilbud på både makeup og personlig pleje. Vi glæder os til at se dig!

Afdelingen i Aalborg

Vores afdeling i Aalborg ligger centralt placeret ved Nytorv i Østerågade. Der er blandt andet parkeringsmulighed i Sallings P-hus.
  •   Kosmetolog
  •   Frisør
  •   Elevator
se kommende events  
butterfly_image

Adresse

Østerågade 6, 1. sal 9000 Aalborg
butterfly_image

Facebook

facebook.com/ beautyandstyle.dk
butterfly_image

Telefon

7022 0232

Åbningstider

  • Mandag 09:00 - 21:00
  • Tirsdag 09:00 - 15:30
  • Onsdag 09:00 - 21:00
  • Torsdag 09:00 - 15:30
  • Fredag 09:00 - 15:30
  • Lørdag 09:00 - 15:00
  • Søndag Lukket