Massager og kropsbehandlinger

Trænger du til en længe ventet pause fra hverdagens stress og jag, hvor bekymringerne lægges på hylden og det kun handler om dig og dit velvære? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Beautyandstyle.dk tilbyder vi fantastiske massager og kropsbehandlinger, der får kroppen helt ned i gear og efterlader den med fornyet glød og energi.

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af behandlinger, der byder på alt fra massager af hele kroppen til massager med fokus på pleje af en bestemt kropsdel. Giv dig selv eller en du holder af en selvforkælende oplevelse med Beautyandstyle.dk’s afslappende behandlinger. Udforsk vores behandlinger nedenfor!

9 vare(r)
180 minutter
60 minutter
90 minutter
60 minutter
30 minutter
30 minutter
60 minutter
9 vare(r)

Afslappende massager og kropsbehandlinger

Vores kære krop bærer os gennem hele livet – både de udfordrende situationer og de glade momenter. Den præsterer at yde, når du skal takle en hektisk hverdagssituation, når du beslutter dig for at løbe en tur efter fyraften, eller når du i weekenden giver den gas på dansegulvet til den lyse morgen. Er det derfor ikke på tide at takke den med en velfortjent omgang pleje?

Hos Beautyandstyle.dk tilbyder vi forskellige fantastiske massager og kropsbehandlinger, afhængigt af hvilket behov du og din krop har.

Internationalt training academy

Vi er et internationalt tranining academy, der uddanner og dygtiggør nye kosmetologelever. Vores behandlinger udføres af vores kompetente elever, der undervejs bliver superviseret af vores dygtige undervisere. Vi lover derfor, at du altid er i trygge hænder, ligesom der også altid vil være en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til din massage eller kropsbehandling.

Da vi ønsker at give vores kunder de bedste behandlinger, anvender vi kun professionelle, anerkendte brands. Vi er derudover specialiseret i at analysere huden og dit hår, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle ekspeditioner tillægges et hygiejnegebyr på 25 kr.

Find den helt rette massage

Blandt vores udvalg finder du afslappende massager, der alle har dig og din krops velvære i højsædet. Søger du en massage, der får hele kroppen til at slappe fuldstændig af, tilbyder vi både Full Body Detox Treatment, der har fokus på behandling af hele kroppen, Hotstone kropsmassage, der føles helt fantastisk healende med de varme sten, Wellness kropsmassage m.m.

Er det derimod et bestemt sted på kroppen, du ønsker at give 100% opmærksomhed og forkælelse, tilbyder vi også massager med fokus på en bestemt kropsdel. Her finder du både rygmassage, nakke- og hovedbundsmassage, massage af hånden og underarmen og meget mere.

Skal det være hel ekstraordinær luksus, er det uden tvivl Den 7. himmel signaturbehandling, du søger, der med sine 180 minutter giver dig en fuldstændig unik, selvforkælende oplevelse.

Velværende behandlinger – også til dit ansigt

Udover vores afslappende og velværende kropsbehandlinger, tilbyder vi også et stort udvalg af fantastiske ansigtsbehandlinger, der giver dit ansigt den rette fugt og pleje samt en skøn, fornyet glød. Vælg mellem diverse behandlinger, og opnå en behandling, der er skræddersyet til netop dit ansigts behov.

Vi tilbyder også forskellige behandlinger af høj kvalitet inden for hårfjerning, ligesom du kan tanke op på lækre, professionelle beautyprodukter i vores shop

Beautyandstyle.dk - altid lige i nærheden af dig!

Beautyandstyle.dk tilbyder både massage og kropsbehandlinger i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Derfor er vi altid lige i nærheden af dig, uanset hvor du befinder dig i landet.

Har du spørgsmål til vores massager og kropsbehandlinger, eller blot brug for gode råd i forbindelse med skønhed, sundhed og velvære, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer på vores kontaktside her. Det er meget vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vil derfor altid være behjælpelige med vores faglige ekspertise.