Beauty and Style i Odense

 

Kunne du tænke dig at vågne op med lange og fyldige vipper hver morgen? Er du træt af, at din neglelak krakelerer samme dag, den er pålagt? Eller trænger din hud til lidt kærlig pleje? Så er du kommet til det rette sted. I vores afdeling i Odense står vores professionelle kosmetologer og frisører klar til at forkæle dig med en af vores mange kvalitetsbehandlinger.

Gå på opdagelse i vores skønhedsunivers hos Beauty and Style, og book din næste tid til en ansigtsbehandling, manicure, pedicure, eyelash extension eller billig klipning i Odense her.

Kosmetolog og frisør i Odense

Hos vores afdeling I Odense er skønhed, velvære og resultater i fokus, og kundeoplevelsen kommer altid i første række. Vores kosmetologer såvel som frisører er specialister, og du kan derfor være sikker på, at du får en behandling eller klipning, som passer til netop dig og din skønhed. Vores kosmetologer og frisører i Odense kan give dig den helt rette, individuelle vejledning og rådgivning. Du skal derfor ikke være bange for at stille spørgsmål inden og undervejs. Uanset hvad du måtte have af specifikke ønsker og krav, står vores dygtige medarbejdere klar til at opfylde lige præcis dét, du ønsker. Desuden gør vi kun brug af professionelle og anderkendte brands og produkter, så du med garanti opnår det bedst mulige resultat, uanset behandlingen.

Bredt udvalg af skønhedsbehandlinger

Hos Beauty and Style tilbyder mange forskellige skønhedsbehandlinger. Vi har blandt andet et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger, der er opfriskende, fugtgivende, genopbyggende, beroligende og anti-aging. Uanset om du går og drømmer om mere glød, strammere hud, mindre tør hud eller færre urenheder, så har vores kosmetologer den optimale ansigtsbehandling til lige netop din hudtype. Er det neglene, som trænger, tilbyder vi både manicure eller pedicure - her er det kun fantasien, som sættere grænser for farver og former. Eller måske er det vipperne og brynene, som trænger til en opfriskning? I så fald tilbyder vi både farvning, retning, korrektion, vippebuk og eyelash extentions i Odense. Synlige, stærke og sunde vipper og bryn fremhæver og indrammer ansigtet, og vores kosmetologer er kompetente i at opnå netop dette. Alt du skal gøre er at læne dig tilbage på briksen og slappe af, mens kosmetologen fører dig ind i et beauty-univers. Alle behandlinger udføres i rolige og behagelige omgivelser, og med mange års erfaring i bagagen er du i trygge hænder. Så giv dig selv, eller en du kender, en skønhedsbehandling og et velfortjent pusterum fra hverdagen.

Klipning og farve til fænomenale priser

Uanset om du er kvinde, mand eller barn, og uanset hvilken frisure du ønsker, kan du trygt overlade dit hår til vores dygtige frisørelever. Vores hår er en stor del af vores identitet, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at man har tillid til sin frisør. Vores dygtige undervisere superviserer eleverne under klipning, og de er altid til rådighed, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål. Hos vores frisør i Odense er dig og dit hår i højsædet, og vores passion er at give dig den bedste mulige oplevelse. Du kan altid forvente at få en flot og klædelig klipning til billige priser - en dameklip koster eksempelvis kun 185 kr. Vores behandlinger inkluderer klipning, vask og føntørring, og for kun 65 kr. ekstra kan du få en lækker hårkur til efterbehandling. Vi tilbyder desuden også farve og balayage.

Hvem er vi?

Beauty and Style har afdelinger i Odense, Kolding, Aalborg, Aarhus og København, som alle udbyder frisør- og kosmetologbehandlinger. Vi har uddannet elever i mere end 35 år hos vores international Training Academy, og vi har et stærkt fokus på både træning og erfaring. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kan kontakte os på siden her eller booke din næste behandling til selvforkælelse her. Vi har også en online shop med mange gode tilbud på både makeup og personlig pleje. Vi glæder os til at se dig!

Afdelingen i Odense

Vores afdeling i Odense ligger placeret centralt tæt på centrum og gågaden.
  •   Kosmetolog
  •   Frisør
se kommende events  
butterfly_image

Adresse

Skt Anne Gade 4  5000 Odense
butterfly_image

Facebook

facebook.com/ beautyandstyle.dk
butterfly_image

Telefon

7022 0232

Åbningstider

  • Mandag 09:00 - 19:00
  • Tirsdag 09:00 - 15:30
  • Onsdag 09:00 - 19:00
  • Torsdag 09:00 - 15:30
  • Fredag 09:00 - 15:30
  • Lørdag 09:00 - 15:00
  • Søndag Lukket