INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY - BEAUTY & STYLE

Hvem er vi?

Vi er det største og førende træningsakademi indenfor skønhedsbranchen i Danmark som:

  • har uddannet i over 40 år
  • har mere end 200 studerende årligt på vores træningsakademier i København, Aalborg, Aarhus, Kolding og Odense
  • udfører mere end 130.000 elevbehandlinger årligt
  • garanterer dig et job med vores jobgaranti! 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse
  • er statsligt valideret af Danmarks Akkrediteringsinstitution på niveau 5

 

Skønhed afhænger af de øjne der ser

Dette er illustreret af vores logo med det klassiske symbol på skønhed – sommerfuglen. For studerende repræsenterer sommerfuglen undervisningen i skønhed og transformationen fra studerende til færdiguddannet frisør eller kosmetolog. De studerende flyver ud i verden, som larven omdannet til sommerfuglen, og oplever frihed gennem viden og jobsikkerhed.

For kunden repræsenterer sommerfuglen skønhedsbehandlinger og rådgivning. Kunden transformeres i behandlingen, før og efter. Kunden oplever frihed gennem perfektion efter behandlingen, og oplever også friheden i den tid, de bruger på sig selv.

Butterfly-logo-white-icon-treatments
butterfly_image

Gennemsigtighed

For os som virksomhed er det vigtig, at alle love og regulativer overholdes og at alle skatter betales i henhold til loven.

butterfly_image

God etik

En af de vigtigste ting for os (og også dig) er at enhver interaktion er styret af gensidig respekt, integritet og ærlighed. Hos os er der plads til alle uanset baggrund, alder, køn, etnicitet, kultur, seksuel orientering og sociale omstændigheder.

butterfly_image

Miljøvenlighed

Klimaforandringer er en af de største udfordringer i vor tid. Det påvirker os alle – forbrugere, virksomheder, leverandører osv. Derfor er det vigtigt for os at de produkter vi anvender i undervisningen og i de daglige behandlinger i skoleklinikkerne kommer fra leverandører, som også tager socialt ansvar og tænker på miljøet.

Støtte til udsatte piger

Piger er den gruppe, der er mest udsat for diskrimination og stigmatisering i verden – alene på grund af deres alder og køn. Konsekvensen er, at de ikke gennemfører skolen, de bliver giftet bort, de udsættes for overgreb og de bliver gravide, mens de stadig er børn. Hos Beauty and Style støtter vi PlanBørnefondens arbejde specifikt målrettet piger.

Ingen skal kæmpe alene mod kræft

Beauty and Style støtter årligt Knæk Cancer med 25.000 kr. Pengene går til en lang række projekter, som Kræftens Bekæmpelse på forhånd har udvalgt og prioriteret. Det er projekter, der er med til at give håb for fremtiden. Som gør os klogere, bedre til at behandle og forebygge kræft, og som hjælper patienter og deres pårørende.

Et samarbejde for et bedre liv for unge

Beauty and Style støtter op om Ungdommens Røde Kors arbejde med det formål, at flere af vore unge får en bedre hverdag, der igen kan skabe basis for et bedre liv på kort sigt såvel som på lang sigt.

For tiden støtter Beauty and Style op omkring projektet den årlige auktion, hvor vi donerer to uddannelser - en frisørudddannelse og en kosmetologuddannelse. Det fulde beløb går til Ungdommens Røde Kors.