Klipning

Er du også træt af frisører, der koster en bondegård? Og måske har du heller ikke helt tillid til, at din mor eller ven kan klare klippetjansen? Så kan du blive klippet hos Beauty and Style! Vi tilbyder hårklipning til billige priser, og uanset hvad du måtte have af specifikke ønsker og krav, står vores dygtige frisørelever klar til at opfylde netop dette.

Alle skal have råd til selvforkælelse og flot hår, så bestil din næste tid til en billig klipning hos Beauty and Style, og bliv klar til sommer- eller vintermånederne. Med vores mange års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at du altid vil være i trygge hænder hos Beaty and Style.

4 vare(r)
30 minutter
60 minutter
60 minutter
145,00 dkk
90 minutter
200,00 dkk
4 vare(r)

Klipning til hele familien

Vi kan klippe hele familien. Uanset om du er kvinde, mand eller barn, kan du trygt overlade dit hår til vores dygtige frisørelever. Vores hår er en stor del af vores identitet, og derfor ved vi, hvor vigtigt det er, at man har tillid til sin frisør. Hos os er dig og dit hår i højsædet, og vores passion er at give dig den bedst mulige oplevelse. Vores dygtige undervisere superviserer eleverne under klipning, og de er altid til rådighed, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål. Vores frisører er specialiseret i at analysere hår, og de kan derfor give dig den helt rette individuelle vejledning og rådgivning, hvorfor du er sikret en behandling, som passer til netop dig. Intet hårprojekt er for stort eller småt for os. Desuden gør vores frisører kun brug af professionelle og anerkendte brands og produkter, så du med garanti opnår et optimalt resultalt. Så drømmer du om sundt hår, lad vores elever hjælpe dig. Sammen med dig, vil vi finde den helt rigtige behandling.

Klipning til skarpe priser

Hos Beauty and Style kan du altid forvente at få en flot og klædelig klipning. Uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår, og uanset hvilken frisure du ønsker, har vi en billig klipning hertil. Vores priser på klipning kan du finde på siden her – Eksempelvis koster en dameklip kun 185 kr. Vores behandlinger inkluderer klipning, vask og føntørring, og for kun 65 kr. ekstra kan du få en lækker hårkur til efterbehandling. Du kan eventuelt også kombinere din klipning med et permanent vippebuk, permanent hårforlængelse eller hårfarvning. Uanset hvad du vælger, er én ting sikkert: Du går fra frisørstolen med den ønskede frisure og hårlængde.

Klipning i en god sags tjeneste

Udover at priserne hos vores frisører er markant lavere end gennemsnittet, så hjælper du også vores dygtige elever med at få den essentielle og nødvendige klippeerfaring. Der er mange penge at spare hos vores frisører her hos Beauty and Style. På trods af de skarpe priser lover vi, at vi hverken går på kompromis med kvalitet eller den gode service. Alle fortjener et pusterum fra hverdagens udfordringer, og vi er her for give dig netop dét. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette i frisørstolen, drikke en kop kaffe og lade os forkæle dig og dit hår. Du kan også trygt sætte dit barn i frisørstolen, hvor vores dygtige elever helt sikkert har en god idé til en smart børnefrisure og står klar med en hyggelig snak.

Hvem er vi?

Hos Beauty and Style går vi op i skønhed og velvære, og at kundeoplevelsen altid skal komme i første række. Vi har afdelinger i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg, som alle udbyder frisør- og kosmetologbehandlinger. Vi har uddannet elever i mere end 35 år hos international Training Academy, og vi har et stærkt fokus på både træning og erfaring. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kan kontakte os på siden her eller booke din næste behandling til selvforkælelse her. Vi har desuden også en online shop med mange gode tilbud på både makeup og personlig pleje.