Se alle vores

Behandlinger

Vi bliver aldrig for gamle til at forkæle os selv eller hinanden. Giv dig selv en fortjent pause fra hverdagen med skønne behandlinger hos vores kosmetolog- og frisørelever. Hos os er du i trygge hænder. Vores undervisere superviserer eleverne i deres behandlinger, og der er altid en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål undervejs. For at give dig det optimale resultat, anvender vi kun professionelle anerkendte brands, og vi er specialiseret i at analysere huden og dit hår og kan derfor give den rette individuelle produktvejledning.
adam-winger-WDmvpGs2060-unsplash_Copy_3
adam-winger-WDmvpGs2060-unsplash_Copy_2
hands-feet-icon

Hænder & fødder

Plej dine negle med en lækker mani- eller pedicure, få lagt en flot farve med den langtidsholdbare gellak eller prøv et af vores mange andre tilbud.

facials-icon

Ansigtsbehandlinger

Se vores brede udvalg af eksklusive ansigtsbehandlinger og find den ultimative behandling til netop din hud og dine behov.

body_treatments_icon

Kropsbehandlinger

Forkæl dig selv med en lækker massage eller en luksuriøs helkropsbehandling med lækre hudplejeprodukter.

brow_lashes_icon

Bryn & vipper

Farvning, retning, korrektion, vippebuk eller eyelash extention? Vi tilbyder det hele.

wax-icon

Hårfjerning

Kom ind og prøv den mest populære hårfjerningsmetode i landet, nemlig voks. Lad vores dygtige elever hjælpe dig af med uønsket hårvækst.

make_up_icon

Make-up

Skal du giftes eller til stor fest og vil have lagt den perfekte make-up, eller kunne du tænke dig at få vejledning i hvilke farver der passer netop til dig?

hair_treatment_icon

Hårkur

Skal du giftes eller til stor fest og vil have lagt den perfekte make-up, eller kunne du tænke dig at få vejledning i hvilke farver der passer netop til dig?

Klipning

Klipning

Ønsker du en helt ny frisure eller skal spidserne blot studses? Vi klipper både mænd, kvinder og børn i alle aldre og i alle slags frisurer.

Farve af hår

Farve af hår

Trænger håret til at blive opfrisket med en frisk helfarve eller ønsker du blot reflekser? Vi anvender farver uden ammoniak, resorcinol og ppd.

permanent-icon

Permanent

Er du træt af det flade hår og er en af dem, der ofte krøller håret? Med en permanent kan du få lavet alt fra fylde til små spiralkrøller, som bringer nyt og langvarigt liv til dit hår.

hair_setup_icon

Opsætning af hår

Skal du konfirmeres, giftes, til gallafest eller anden stor fest, hvor håret skal sidde perfekt, så lad en af vores dygtige elever klare din opsætning.

shaving-icon

Barbering

Vores eksklusive skægbarbering foregår med barberkniv, og inkluderer ligeledes afrensning af huden og efterfølgende cremepleje.