Ansigtsbehandlinger

Gå til sammenligning af ansigtsbehandlinger ->

Trænger du til at være god ved dig selv og give dit ansigt en god omgang selvforkælelse? Hos beautyandstyle.dk tilbyder vi professionelle, lækre ansigtsbehandlinger, der efterlader din hud sund og med masser af glød.

At give sit ansigt pleje er en undervurderet ting. Dit ansigt er hvad der især repræsenterer dig og din identitet udadtil. Hvis det fremstår sundt og velplejet, vil folk have samme opfattelse om dig. Derudover er det vigtigt, at ansigtet gives omsorg og passes på igennem livet. Det er trods alt det, der udsættes for diverse mængder af makeup, søvnløse nætter samt både grin og gråd i livets forskellige situationer.  

Udforsk vores udvalg af skønne, plejende ansigtsbehandlinger nedenfor og giv dig selv eller en du holder af, en dejlig selvforkælende oplevelse, som dit ansigt vil takke dig for senere hen.

10 vare(r)
60 minutter
90 minutter
90 minutter
90 minutter
90 minutter
60 minutter
60 minutter
NYHED
GentlemanFacialTreatment-20
90 minutter
10 vare(r)

Forkæl din hud med en ansigtsbehandling

Hvem vil ikke gerne holde ansigtshuden stram og glansfuld, og komme de værste rynker til livs eller i forkøbet? Vi kan selvfølgelig ikke forudsige, hvordan din hud udvikler sig eller ældes på sigt, men vi lover dig, at du gennem vores ansigtsbehandlinger, er mere end godt på vej.  

Hos Beautyandstyle.dk finder du et væld af lækre, fugtgivende behandlinger til ansigtet, der giver dig en tiltrængt pause fra hverdagen. Vi garanterer fuldkommen dig-tid i skjul fra hverdagens bekymringer. Vi tilbyder et utal af forskellige ansigtsbehandlinger, der alle kan noget helt særligt for dig og din hud.

Vi er et internationalt training academy. Det betyder, at vi uddanner og dygtiggør nye kosmetologelever. Vores behandlinger bliver derfor udført af vores kompetente elever, der undervejs bliver superviseret af vores dygtige undervisere. Dermed garanterer vi dig for, at du altid er i trygge hænder, ligesom der også altid vil være en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål.

Higer du allerede efter at booke tid til et selvforkælelses-break? Gennem vores online-bookingsystem kan du nemt og hurtigt booke din tid allerede nu.  

Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle ekspeditioner tillægges et hygiejnegebyr på 25 kr.

Skræddersyet behandling til dit ansigt

Hvad drømmer du mest om at få af pleje til dit ansigt? Skal det eksempelvis være en fugtgivende ansigtsbehandling eller en målrettet ansigtsbehandling med fokus på specifikke områder?

Da vi ved, det er meget individuelt fra kunde til kunde, hvilke ønsker og behov man har, tilbyder vi mange forskellige ansigtsbehandlinger, der hver især kan bidrage med fantastisk pleje af din hud. Vores behandlinger afrenser og peeler din hud, så den efterfølgende stråler af pleje og fornyet energi, som aldrig før.

Blandt vores udvalg af behandlinger, kan du både booke en klassisk, fugtgivende behandling, som ethvert ansigt fra tid til anden har brug for. Vi tilbyder også deluxe-behandlinger, der skræddersyes til lige præcis din huds behov.

Derudover tilbyder vi også behandlinger, der giver din hud en ekstra smuk glød eller anti-age behandlinger, hvor opstramning af huden er i fokus.

Vi tilbyder et væld af afslappende behandlinger

Hos os garanterer vi høj kvalitet uanset hvilken ansigt- eller kosmetologbehandling, du får udført af vores dygtige kosmetolog- og frisørelever. Vi har mange års erfaring at trække på og er specialiseret i at analysere huden, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning og dermed sikre dig det mest optimale resultat.

Udover skønne ansigtsbehandlinger tilbyder vi også mange andre behandlinger. Hvis du går og drømmer om en afslappende massage, der giver din krop og muskler en velfortjent pause, tilbyder vi alt fra massage af bestemte kropsdele til massage af hele kroppen. Du kan også prøve vores hotstone-massage, der giver dig en unik massageoplevelse.  

Mangler du derudover produkter som lækre cremer, kosttilskud eller opfriskning af ny makeup, kan du besøge vores shop, der tilbyder et bredt udvalg af disse. På den måde sørger du for at holde dig sund og lækker - selv efter besøget hos os.

Forbliv sund og smuk hos Beautyandstyle.dk!

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Derfor er vi lige i nærheden, uanset hvor du befinder dig i landet.  

Har du spørgsmål til vores udvalg af ansigtsbehandlinger, andre produkter eller blot brug for gode råd i forhold til din skønhed, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi går meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse og vil derfor altid være behjælpelige med vores kyndige ekspertise.

Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!