Frisørbehandlinger

Trænger du til at gøre noget godt for dig selv og de lange lokker? Eller drømmer du om et nyt look – måske en moderne og flot page-frisure? Uanset hvad du leder efter, er du i hvert fald kommet til det helt rette sted!

Hos Beautyandstyle.dk finder du utallige frisørbehandlinger af høj kvalitet. Udover klipning og farvning af håret, kan du også få opfrisket dine vipper og bryn, få plejet de slidte spidser og hovedbunden med en lækker hårkur, eller få lagt den helt perfekte brude-makeup. Gå på opdagelse i vores sortiment af behandlinger nedenfor.

45 vare(r)
60 minutter
30 minutter
120 minutter
15 minutter
120 minutter
150 minutter
180 minutter
30 minutter
105 minutter
30 minutter
60 minutter
60 minutter
145,00 dkk
45 minutter
120 minutter
60 minutter
150,00 dkk
210 minutter
60 minutter
315,00 dkk
60 minutter
90 minutter
60 minutter
110,00 dkk
90 minutter
200,00 dkk
30 minutter
45 minutter
120 minutter
180 minutter
240 minutter
45 minutter
90 minutter
30 minutter
200,00 dkk
180 minutter
150 minutter
150 minutter
45 minutter
180 minutter
240 minutter
75 minutter
120 minutter
240 minutter
45 vare(r)

Flotte, moderne frisørbehandlinger

Pleje af håret må aldrig undervurderes, da hårets farve, stil og frisure er en stor del af den personlige fremtoning. Derudover bliver håret dagligt udsat for diverse vejrforhold, forskellige produkter, sol og saltvand om sommeren, varme fra hårtørrere og glattejern, og meget mere. Derfor er der alt mulig grund til at være ekstra god ved de kære lokker i ny og næ.

Her på siden finder du vores forskellige frisørbehandlinger der kan hjælpe dit og dit hår, alt efter dit behov. Vi tilbyder alt fra dame- og herreklip til klipning af mere avancerede frisurer, og selvfølgelig også klip af pandehår, og børn m.m. På samme måde tilbyder vi også farvning af håret – uanset om det er ørekort, pagehår eller skulderlangt. Du kan både vælge smukke helfarvninger, friske reflekser eller en spændende balayage, der tilfører dit hår et unikt og flatterende spil i nuancer.

Professionel pleje af bryn og vipper

Ligesom det er vigtigt at være god ved sit hår, er det også vigtigt at give sine bryn og vipper pleje. Begge dele er nemlig medvirkende til at indramme ansigtet på en pæn måde. Derfor finder du naturligvis også behandlinger som farvning af vipper og bryn, retning af bryn samt det smukkeste permanente vippebuk her på siden.

Er du kommende brud og mangler hjælp til det smukkeste look på den store dag, tilbyder vi også dette. Du kan både booke tid til håropsætning eller få lagt en brude-makeup skræddersyet til netop dig og dine smukke ansigtstræk. I samme genre hjælper vi også gerne med en naturlig dag-makeup eller en festlig aften-makeup.

Vi er et internationalt training academy

Beautyandstyle.dk er et internationalt tranining academy, der uddanner og dygtiggør nye kosmetologelever. Vores frisørbehandlinger bliver derfor udført af vores kompetente elever, der undervejs bliver superviseret af vores dygtige underviser. Vi lover derfor, at du altid er i trygge hænder, ligesom der også altid vil være en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til din frisørbehandling.

Da vi ønsker at give vores kunder det bedste og mest optimale resultat, anvender vi kun professionelle, anerkendte brands. Vi er derudover specialiseret i at analysere huden og dit hår, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle ekspeditioner tillægges et hygiejnegebyr på 25 kr.

Professionel pleje af dit hår

At have vedvarende glansfuldt hår og sunde spidser kræver selvfølgelig pleje i form af de rette hårprodukter. Udforsk vores shop og tank op på lækre hårprodukter af professionelle mærker, der uden tvivl vil beskytte og pleje dit hår på bedste vis.

Beautyandstyle.dk er altid lige i nærheden af dig!

Beautyandstyle.dk har både frisørbehandlinger i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Derfor er vi altid lige i nærheden af dig, uanset hvor du befinder dig i landet. Vi garanterer dig billig klip, farvninger og diverse behandlinger – men altid af høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores frisørbehandlinger, andre af vores massager og kropsbehandlinger, eller blot brug for gode råd i forbindelse med skønhed, sundhed og velvære, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan finde vores kontaktinformationer på vores kontaktside her. Det er meget vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vil derfor altid være behjælpelige med vores faglige ekspertise.