Kosmetolog behandlinger

Trænger du til et velfortjent afbræk fra hverdagen? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Beautyandstyle.dk tilbyder vi en tiltrængt pause, hvor det eneste du skal, er at læne dig tilbage og blive forkælet. Ingen bekymringer, ingen ting der skal nås – bare dig-tid. 

Vi går op i skønhed og velvære, og i at give vores kunder de bedste oplevelser. Udforsk vores sortiment af skønne kosmetologbehandlinger nedenfor og giv dig selv, eller en du holder af, en dejlig selvforkælende oplevelse.

1-48 af 69
60 minutter
60 minutter
60 minutter
90 minutter
15 minutter
60 minutter
30 minutter
180 minutter
30 minutter
45 minutter
30 minutter
30 minutter
60 minutter
45 minutter
90 minutter
90 minutter
60 minutter
150,00 dkk
30 minutter
90 minutter
60 minutter
315,00 dkk
60 minutter
90 minutter
90 minutter
90 minutter
30 minutter
60 minutter
30 minutter
175,00 dkk
15 minutter
15 minutter
90 minutter
15 minutter
60 minutter
90 minutter
60 minutter
15 minutter
60 minutter
45 minutter
60 minutter
375,00 dkk
1-48 af 69

Unik selvforkælelse med kosmetolog-behandlinger

Hos Beautyandstyle.dk tilbyder vi et væld af lækre kosmetologbehandlinger, der giver dig dén velfortjente pause fra hverdagen, vi alle higer efter en gang imellem. Du kan booke din tid hurtigt og nemt gennem vores online-bookingsystem og dermed allerede se frem til en selvforkælende oplevelse.

Vi er et internationalt training academy, hvilket betyder, at vi uddanner og dygtiggør nye kosmetologelever. Vores behandlinger bliver derfor udført af vores kompetente elever, der undervejs bliver superviseret af vores dygtige underviser. Vi lover derfor, at du altid er i trygge hænder, ligesom der også altid vil være en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til din kosmetolog behandling.

Kun professionelle, anerkendte brands!

Vi ønsker altid kun at give vores kunder det bedste og mest optimale resultat. Derfor anvender vi udelukkende professionelle, anerkendte brands og er derudover specialiseret i at analysere huden. På den måde kan vi give dig den rette individuelle produktvejledning.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle ekspeditioner tillægges et hygiejnegebyr på 25 kr.

Velvære til kroppen

Én ting er sikkert; de penge man ofrer på sig selv og sit egent velvære, fortryder man aldrig. Giv dig selv, eller en du holder af, en massage udover det sædvanlige med vores fantastiske massagebehandlinger.

Der er intet så afslappende for kroppen som en skøn massage, der får hjernen til at koble fra og musklerne til at slappe fuldstændig af. Vores udvalg af massager byder blandt andet på afslappende hotstone-massager, ”Full body detox treatment” eller lækre massager af alt fra nakke- og hovedbundsmassage til ryg- eller fodmassage.

Det er meget individuelt fra person til person, hvor på kroppen man finder en massage mest behagelig. Derfor garanterer vi blandt vores brede sortiment, at du med garanti finder en behandling, der passer til dig.

Du kan også vælge at booke vores behagelige ansigtsmassage eller vores skønne ansigtsbehandling, der efterlader din hud sprudlende, sund og glansfuld. Vi tilbyder mange forskellige ansigtsbehandlinger, så du kan vælge den, der matcher dig og dit ansigts behov.

Mangler du lækre ansigtsprodukter, der efterfølgende kan bevare og pleje din behandlede hud, kan du udforske vores sortiment af lækre cremer m.m.

Skønhed både ude- og indefra

Hos Beautyandstyle går vi op i skønhed både ude- og indefra, hvilket vi gennem vores kosmetologbehandlinger vil garantere dig.

Derfor tilbyder vi forskellige voksbehandlinger, der hurtigt og effektivt fjerner dine hår og giver dig en smuk og blød hud. Hvis du drømmer om at slippe for hår under armene eller i bikinilinjen, kan du også booke tid til hårfjerning

Er det derimod dine negle på hænder eller fødder, der trænger til at blive piftet op, kan vi naturligvis også klare dette. Du finder forskellige lækre spa-behandlinger til hænder og fødder, der vil klæde dig godt på til fest og farver eller bare tæer i sandet og vandet om sommeren.

Smukke vipper på ingen tid

En ting man heller aldrig må undervurdere, er plejen af sine vipper. Vipperne indrammer dine øjne, og hvis de fremstår på smukkeste vis, gør dine øjne det samme. Hos os har vi behandlinger som ”Eye lash extension”, der giver dig de smukkeste, lange vipper eller ”Permanent vippebuk”, der giver dine naturlige vipper et smukkere buk end nogensinde før – det holder endda i flere uger.

Søger du blot at få frisket farven op på dine vipper og bryn, så de bliver mere fremtrædende uden brug af eyeliner og mascara, tilbyder vi også sådanne behandlinger.

Få kyndig vejledning hos Beautyandstyle.dk!

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg, så uanset hvor du befinder dig i landet, er vi lige i nærheden.

Vi går meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse. Derfor må du endelig ikke tøve med at kontakte os, hvis der er noget vi kan være behjælpelige med. Har du eksempelvis brug for kyndig vejledning til hvilken kosmetologbehandling, der er mest optimal for dig, deler vi gerne ud af vores faglige ekspertise. 

Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!