Hårfjerning

Trænger du til et velfortjent afbræk fra den hektiske hverdag? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Beautyandstyle.dk forkæler vi vores kunder med en tiltrængt pause, hvor velvære og dig-tid er 100% i fokus. Læg travlheden og unødvendige bekymringer på hylden for en stund og book din kosmetologbehandling med det samme!

Her på siden finder du vores udvalg af behandlinger til hårfjerning. Vi tilbyder alt fra hårfjerning i bikinilinjen til hårfjerning på hele ryggen. Så uanset hvor du føler dig generet af hårvækst, kan vi med garanti hjælpe dig. Udforsk sortimentet nedenfor.

16 vare(r)
60 minutter
30 minutter
175,00 dkk
15 minutter
60 minutter
375,00 dkk
30 minutter
175,00 dkk
15 minutter
30 minutter
45 minutter
15 minutter
75,00 dkk
15 minutter
75,00 dkk
15 minutter
15 minutter
75,00 dkk
15 minutter
15 minutter
45 minutter
16 vare(r)

Forkæl dig selv med hårfjerning

Hos beautyandstyle.dk går vi meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse. Det er vigtigt for os, at du gennem vores behandlinger tager hjem med fornyet selvtillid og -værd omkring dig selv.

Det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvordan hårvækst på kroppen opfattes – og det er desuden også meget forskelligt, hvor meget hårvækst man har. Intet svar er rigtigt eller forkert, men for mange kan hårvækst, diverse steder på kroppen, skabe usikkerhed og irritation i en travl hverdag, og det er bestemt ikke dét værd!

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige behandlinger af hårfjerning, så du ikke længere skal gå og bekymre og irritere dig over hårvækst diverse irriterende steder på kroppen.

Vi er et internationalt Training Academy, der uddanner og dygtiggør nye kosmetologelever. Vores behandlinger bliver derfor udført af vores kompetente elever, der undervejs bliver superviseret af vores dygtige underviser. Vi lover derfor, at du altid er i trygge hænder, ligesom der også altid vil være en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til din kosmetologbehandling. 

Find dén hårfjerningsbehandling, du søger!

Hårvækst i ansigtet føles for flere kvinder ikke særlig kvindeligt. Derfor tilbyder vi effektive behandlinger med fokus på at fjerne de unødvendige dun, der pludselig kan dukke op i ansigtet.  Blandt vores udvalg finder du eksempelvis voks af overlæbe, voks af øre og næse samt voks af hage. Vi tilbyder også en ideel pakkeløsning, der tilbyder voks af pande, kinder, kæbe, overlæbe og hage.

Er det derimod mere kroppen, du drømmer om at gøre bikiniklar? Vi tilbyder kvalitetssikre behandlinger, hvor vi vokser bikinilinjen eller dine ben. I forhold til dine ben, kan du også vælge blot at få vokset låret eller underbenet, afhængigt af dit behov. Behandlingerne efterlader din hud smuk og blød – og 100% klar til badeferie i sydens sol eller lignende.

Til mænd tilbyder vi også effektive behandlinger af voks af ryg. Vi tilbyder naturligvis også voks af armhule eller intimvoks til kvinder. 

Kun professionelle, anerkendte brands!

Da vi ønsker at give vores kunder det bedste og mest optimale resultat, anvender vi kun professionelle, anerkendte brands. Vi er derudover specialiseret i at analysere huden, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle ekspeditioner tillægges et hygiejnegebyr på 25 kr. 

Rent velvære med kosmetologbehandlinger

Udover at være specialiseret i hårfjerning, tilbyder vi også et væld af andre fantastiske kosmetologbehandlinger – en perfekt selvforkælende oplevelse eller den ideelle gaveidé til én, du holder af.

Drømmer du om at give dit ansigt en kærlig og tiltrængt omgang pleje, kan vi anbefale dig at gå på opdagelse i vores sortiment af fantastiske ansigtsbehandlinger. Vores behandlinger giver dig fornyet energi og den smukkeste glød.

Du finder også skønne kropsbehandlinger og massager, der får din krop til at koble fuldstændig af, mens vi på afslappende vis plejer de hårdtarbejdende muskler.

Tank op på beauty!

Skal du have tanket dit lager af skønhedsprodukter op, er du også havnet det helt rigtige sted. Tilgå vores shop og udforsk sortimentet af lækre cremer, sunde kosttilskud, shampooer og sæber af høj kvalitet og meget mere.

Få den bedste rådgivning hos Beautyandstyle.dk

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Så uanset hvor du befinder dig i landet, er vi lige i nærheden.

Har du spørgsmål til vores behandlinger af hårfjerning eller andre produkter, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!