Hænder og fødder

Trænger dine hænder og fødder til en tiltrængt, selvforkælende pause? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Beautyandstyle.dk tilbyder vi skønne og plejende behandlinger, der gør dine hænder og fødder smukke, bløde og fugtrige.

Mange undervurderer plejen af deres hænder og fødder. Men tænk en gang, hvor meget du bruger begge dele i løbet af en dag! Giv dem en omgang velfortjent pleje med Beautyandstyle.dk’s lækre mani- og pedicure behandlinger, frugtsyre behandlinger eller spa-behandlinger. Se udvalget nedenfor.

13 vare(r)
30 minutter
60 minutter
90 minutter
15 minutter
15 minutter
60 minutter
90 minutter
60 minutter
90 minutter
13 vare(r)

Få smukke hænder og fødder

Lige så vigtigt det er at være god ved sin krop og sit ansigt, lige så vigtigt er det at passe godt på sine hårdtarbejdende hænder og fødder. Vi tilbyder både behandlinger, som er fugtgivende og plejende – ideelle til dig, der kæmper med tør og sprækket hud.

Vi tilbyder også velværende spa-behandlinger eller en lækker mani- og pedicure, så dine negle både opfriskes til hverdagsbrug og tager sig flot ud til næste fine begivenhed. Vi tilbyder både standard mani- og pedicure eller gel polish (soak off gel) med fransk lak eller helfarve. Dermed garanterer vi, at du finder noget der matcher din stil og smag. 

Sig farvel til sprækket og tør hud

Mange har svært ved at få bugt med tør hud på hænderne, og uanset hvor mange lag håndcreme, der gives i løbet af en dag, bliver det aldrig rigtig bedre. Kan du nikke genkendende til denne situation, er vores frugtsyre-behandling helt essentiel for dig. Frugtsyre fugter utrolig godt, og er derfor ideel pleje til særligt tørre hænder.

Vi tilbyder også en lækker behandling til hænder og fødder med Paraffin. Paraffin-behandlingen er til dig, der oplever hævede, ømme fødder eller hænder – ofte med belastet hud. Paraffin er ekstremt fugtgivende og vil især hjælpe, hvis du har tendens til tør og sprækket hud. Faktisk er behandlingen også ideel til psoriasis-patienter, eller til folk, der har problemer med eksem. 

Vi er et internationalt Training Academy

Beautyandstyle.dk er et internationalt Tranining Academy, der uddanner og dygtiggør nye kosmetologelever. Vores behandlinger bliver derfor udført af vores kompetente elever, der undervejs bliver superviseret af vores dygtige undervisere. Vi lover derfor, at du altid er i trygge hænder, ligesom der også altid vil være en underviser til rådighed, hvis du skulle have spørgsmål til din kosmetologbehandling.

Da vi ønsker at give vores kunder det bedste og mest optimale resultat, anvender vi kun professionelle, anerkendte brands. Vi er derudover specialiseret i at analysere huden, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning.

Vi vil gøre dig opmærksom på, at alle ekspeditioner tillægges et hygiejnegebyr på 25 kr. 

Udforsk vores andre lækre behandlinger

Udover vores lækre behandlinger til dine hænder og fødder, tilbyder vi også et væld af andre selvforkælende behandlinger, der kan være balsam for sjælen i en hektisk hverdag. Hvad med en afslappende massage eller anden kropsbehandling? Der er intet som en massage til at slå hjernen fra og få kroppen til at slappe fuldstændig af.

Du kan også udforske vores sortiment af skønne ansigtsbehandlinger, der giver dit ansigt fornyet glød og energi. Vælg mellem forskellige behandlinger, der er skræddersyet til netop dit ansigts behov. Vi har tilbyder også andre kosmetologbehandlinger, hvis dine vipper og bryn trænger til en ekstra kærlig hånd eller hvis du ønsker behandlinger med hårfjerning.

Beautyandstyle.dk er altid lige i nærheden af dig

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Derfor er vi altid lige i nærheden af dig, uanset hvor du befinder dig i landet.

Har du spørgsmål til vores behandlinger til dine hænder og fødder, andre af vores produkter eller blot brug for gode råd i forbindelse med skønhed, sundhed og velvære, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det er meget vigtigt for os at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vil derfor altid være behjælpelige med vores faglige ekspertise.
Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!