Beauty & Style ApS (INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY)

Nyheder og presse

På denne side kan du læse sidste nyt samt pressemeddelelser samt finde links til artikler

Pressekontakt: Adm. direktør Anne Sofie Holch Herksind på annesofie @ beautyandstyle.dk

nyheder_top

Støtte til udsatte piger

Piger er den gruppe, der er mest udsat for diskrimination og stigmatisering i verden – alene på grund af deres alder og køn. Konsekvensen er, at de ikke gennemfører skolen, de bliver giftet bort, de udsættes for overgreb og de bliver gravide, mens de stadig er børn. Hos Beauty and Style støtter vi PlanBørnefondens arbejde specifikt målrettet piger.

Ingen skal kæmpe alene mod kræft

Beauty and Style støtter årligt Knæk Cancer med 25.000 kr. Pengene går til en lang række projekter, som Kræftens Bekæmpelse på forhånd har udvalgt og prioriteret. Det er projekter, der er med til at give håb for fremtiden. Som gør os klogere, bedre til at behandle og forebygge kræft, og som hjælper patienter og deres pårørende.

Et samarbejde for et bedre liv for unge

Beauty and Style støtter op om Ungdommens Røde Kors arbejde med det formål, at flere af vore unge får en bedre hverdag, der igen kan skabe basis for et bedre liv på kort sigt såvel som på lang sigt.

For tiden støtter Beauty and Style op omkring projektet den årlige auktion, hvor vi donerer to uddannelser - en frisørudddannelse og en kosmetologuddannelse. Det fulde beløb går til Ungdommens Røde Kors.