INTERNATIONAL TRAINING ACADEMY A/S

Nyheder og presse

På denne side kan du læse sidste nyt samt pressemeddelelser samt finde links til artikler

Pressekontakt: Adm. direktør Jonas Markou på jonas @ dkhol.com

nyheder_top
kompensation_erhvervsministeriet_1

Vi er nu berettiget til kompensation som tvangsnedlukket under corona.

Onsdag den 31. marts 2021

For et par uger siden sendte vi en pressemeddelelse ud om, at vi havde fået afvist vores ansøgning om corona-støtte. Årsagen: Erhvervsstyrelsen mente, at vi ikke var tvangsnedlukket. Vi delte også nyheden i et opslag på Facebook.

Opslaget nåede ud til knap 382.000 danskere og blev delt ikke mindre end 2.349 gange. Rigtig mange reagerede og kommenterede også.

Vi er ydmyge og rigtig glade for den opbakning. Flere medier skrev også om vores groteske situation. Og det har virket, for nu har piben fået en anden lyd. Flere politikere gik ind i sagen (bl.a. Torsten Schack Pedersen (V) og Mona Juul (K) der rettede henvendelse til Erhvervsministeriet samt Karina Adsbøl (DF), som stillede spørgsmål om sagen i Folketingets Erhvervsudvalg).

Og nu har Erhvervsminister Simon Kollerup over for Folketingets Erhvervsudvalg bekræftet, at vi kan søge om kompensation som værende tvangslukket. Så nu mangler vi bare at høre fra Erhvervsstyrelsen om de nærmere vilkår.

Vi er som nævnt rigtig glade for jeres opbakning, og vi er glade for at være berettiget til kompensation. Men vi glæder os allermest til at kunne åbne efter påske og byde alle vores kunder velkommen igen. Du kan booke tider på www.beautyandstyle.dk/onlinebooking

Der er fortsat 20 % RABAT på hele vores webshop frem til vi åbner. Du kan shoppe her www.beautyandstyle.dk/shop

God påske!

Chokmeddelelse efter myndighedskaos!

PRESSEMEDDELELSE FREDAG 19. MARTS 2021

Direktør for frisør- og kosmetologskoler sigtet efter myndighedskaos - er ikke tvangslukket ifølge Erhvervsstyrelsen, mens Politiet giver bøder

Læs pressemeddelelsen her ->

COVID-19 lukket

DEN 9. DECEMBER 2020

Vi er desværre fortsat tvangslukket af myndighederne grundet COVID-19 p.t. frem til og med 5. april 2021. Forventet genåbning 6. april 2021. Du kan derfor booke tider fra og med den 6. april 2021.

Direktør overtager Beauty and Style og TNBC

DEN 4. JULI 2017

Sammen med en investor køber direktør Jonas Markou hele DK Holding Gruppen, der er 100 % ejer af kosmetolog- og frisørskolerne i Beauty and Style (International Training Academy) og af distributøren af førende hudplejeprodukter og professionelt klinikudstyr, TNBC.

Læs pressemeddelelsen her ->

Støtte til udsatte piger

Piger er den gruppe, der er mest udsat for diskrimination og stigmatisering i verden – alene på grund af deres alder og køn. Konsekvensen er, at de ikke gennemfører skolen, de bliver giftet bort, de udsættes for overgreb og de bliver gravide, mens de stadig er børn. Hos Beauty and Style støtter vi PlanBørnefondens arbejde specifikt målrettet piger.

Ingen skal kæmpe alene mod kræft

Beauty and Style støtter årligt Knæk Cancer med 30.000 kr. Pengene går til en lang række projekter, som Kræftens Bekæmpelse på forhånd har udvalgt og prioriteret. Det er projekter, der er med til at give håb for fremtiden. Som gør os klogere, bedre til at behandle og forebygge kræft, og som hjælper patienter og deres pårørende.

Et samarbejde for et bedre liv for unge

Beauty and Style støtter op om Ungdommens Røde Kors arbejde med det formål, at flere af vore unge får en bedre hverdag, der igen kan skabe basis for et bedre liv på kort sigt såvel som på lang sigt.

For tiden støtter Beauty and Style op omkring projektet den årlige auktion, hvor vi donerer to uddannelser - en frisørudddannelse og en kosmetologuddannelse. Det fulde beløb går til Ungdommens Røde Kors.