Vi har uddannet i mere end 35 år

Drømmer du om at blive kosmetolog eller frisør? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære.

Vores uddannelser er internationalt akkrediteret under CDP standarden og vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!
education-img1

Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog

Læs mere om  
education-img2

Frisøruddannelsen

Læs mere om  
PRACTICE MAKES PERFECT!

Hos os kan du koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse

Drømmer du om at blive kosmetolog eller frisør? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti.

læs mere om jobgarantien 
uddannelse_eksamen_aalborg
butterfly_image

Kunsten at gøre kunder glade

Undervisningen består af en række fag, obligatoriske såvel som specialefag samt træning i klinikken/salonen. Målet med fagrækken er at du lærer at vælge de rigtige redskaber og metoder under hensyn til opgavens art, kundens ønsker samt til sikkerhedsmæssige forhold.  

Du lærer at strukturere og planlægge din tid, produkter og de forskellige opgaver en kosmetolog/frisør kommer ud for.  

Du skaber en fantastisk kundeoplevelse med fokus på deres forskellighed social/kulturel baggrund. På samme tid bliver du mere kreativ og bedre til at udvikle løsninger til at håndtere udfordringer, lære nyt og tage et ansvar.

butterfly_image

Fleksibel med din skoleplan

Individuel planlægning er et af skolens eftertragtede tilbud. Undervisningen kan således foregå fra min. 12 timer ugentlig samt ca. 5 timers hjemmestudier/lektier. Det betyder, at elever, der har forpligtelser i form af arbejde eller andet, alligevel har mulighed for at deltage i deres ønskede uddannelse.

Af hensyn til skolens øvrige drift, booking af modeller m.v. gør skolen udtrykkeligt opmærksom på, at individuel planlægning kræver store ressourcer og er et enestående tilbud. Vi kræver derfor fra elever, der ønsker at gøre brug af vores individuelle skoleplan, om kun at ændre de aftalte individuelle tider, såfremt der virkelig er behov for ændring. Det er til enhver tid skolelederen, der afgør hvilke ændringer, der kan accepteres. Såfremt man skifter hold, og dermed skema og muligvis uddannelsestid, kan uddannelsen samlet set forlænges eller forkortes.

butterfly_image

Udnyt dit fulde potentiale

Arbejdsmarkedets krav til uddannede kosmetologer og frisører er meget store. Der er to væsentlige krav, der overalt skinner igennem, og det er 1) kravet til stabilitet (f.eks. et minimum af fraværsdage) og 2) kravet til salg og kundepleje. Begge er fag, vi lægger stor vægt på og træner mest muligt. Din ekspertise, hurtighed, kundeforståelse, købmandskab m.v. er dét, der skiller dig ud fra mængden.

På skolen vil du få en enestående mulighed for at træne individuel klinikpraktik. Når du har opnået professionelle færdigheder, går både du og underviserne ind i en mere intensiv træning af praktikfærdighederne og specialiserer dig 

Beauty and Style er kendt for, at vi får vores elever i arbejde efter endt uddannelse.  

Hvis dette er din drøm hjælp os med at hjælpe dig, med at virkeliggøre den!  

Helle Nielsen: Kompetent uddannelse!

"Jeg er enormt tryg ved at være her. Det er en sikkerhed for mig at vide, at jeg kommer ud med en kompetent uddannelse. Jeg valgte Beauty and Style af flere årsager. Jeg har en lang uddannelse bag mig som ergoterapeut, men manglede at indfri drømmen om at blive kosmetolog. Jeg oplevede det som en udfordrende skole, hvor jeg havde med kunder at gøre hver dag.", Helle Nielsen, tidligere elev på skolen i Kolding.

hellenielsen_testimonial
fand
SPØRGSMÅL OG SVAR

Ofte stillede spørgsmål

Prisen er som den står angivet i din kontrakt og dine betingelser. Elever som f.eks. har måtte forlænge deres uddannelse grundet fravær, ekstra kurser eller lignende skal betale herfor iht. betingelserne inden de kan gå til eksamen. Ingen elever bliver præsenteret for ekstraregninger, som ikke fremgår af uddannelsesaftalen og betingelserne.
Såfremt du har tilmeldt sig overbygningsuddannelser, har haft løbende fravær eller har fået rabat på din uddannelse ved at tage ekstra timer, kan du først gå til eksamen når alle timerne er taget. Det fremgår dog tydeligt at kontrakten, betingelserne og studiehåndbogen.
Vores uddannelse er en mesterlæreuddannelse efter princippet ”Practice makes perfect”. Vi lærer netop gennem de praktiske behandlinger. Alle elever gennemgår et grundmodul og skal igennem en grundmodultest, før end der udføres behandlinger på kunder. Det kan i starten føles grænseoverskridende at skulle udføre behandlinger, men du er i trygge hænder med dine undervisere som støtter og vejleder på klinikken. 

Vores indlæringskoncept er et af de meste effektive værktøjer til indlæring, og international erfaring og forskning viser, at man indlærer mere end 75 % ved praktisk træning modsat f.eks. traditionel forelæsning, hvor man kun indlærer ca. 5 %.

Skolerne har siden skift af ejer i sommeren 2017 investeret betydeligt i helt nyt behandlingsudstyr, teknologi, nye produktbrands, opdateret alt sit pensum og investeret markant i intern opkvalificering af personale.

Herudover er nogle afdelinger blevet fuldt renoveret, og de øvrige afdelinger bliver renoveret i de kommende år.

Vi har medarbejdere som dagligt arbejder med opdatering og kvalitetssikring af vores uddannelsesmaterialer. Vores kompendier opdateres løbende og mindst een gang årligt. De er tilgængelige på elevintranettet.
Fra og med 2021 er der ansat læger og psykologer, som bliver tilknyttet vores 5 skoler til undervisning i skønhedspleje/dermatologi, anatomi og fysiologi, mikrobiologi, sygdomslære, etik, psykologi m.v. De bliver en del af undervisningsteamet sammen med de øvrige undervisere på skolerne.

Fra og med januar 2022 bliver mundtlig eksaminering af læger obligatorisk.

Mød vores dygtige undervisere

Med et team på mere end 25 dygtige og dedikerede undervisere, har vi en stærk base for at tilbyde dig landets bedste uddannelser. Fra yndlingsteknik til insiders syn på branchetrends, de er her for dig, for at inspirere og guide dig gennem din uddannelse
Karin KARIN FJELDGAARD Kosmetologuddannelse
Nelly NELLY PLOUG Lead Educator
Lotte LOTTE JENSE Frisøruddannelse
Anne ANNE JOHANSEN Kosmetologuddannelse
Steen STEEN BRUUN Frisørfagleder

Få yderligere information

Podio - CRM done right