Vi har uddannet i mere end 38 år

Drømmer du om en karriere som kosmetolog eller frisør? Så er du landet det helt rette sted. International Training Academy er landets største udbyder af uddannelser indenfor skønhedsbranchen med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg.

Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter.

Med en uddannelse fra International Training Academy får du jobgaranti. Du kan læse mere om jobgarantien her.

Vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetologforening. Vores kosmetologuddannelse er niveauvurderet på kvalifikationsniveau 5 og vores frisøruddannelse på kvalifikationsniveau 4 af Danmarks Akkrediteringsinstitution.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en verden af skønhed!
education-img1

Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog

Læs mere om  
education-img2

Frisøruddannelsen

Læs mere om  
PRACTICE MAKES PERFECT!

Hos os kan du koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse

Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti.

læs mere om jobgarantien 
uddannelse_eksamen_aalborg
butterfly_image

Kundeservice

Undervisningen består af en række fag, obligatoriske såvel som specialefag samt træning i frisørsalonen og på klinikken. Målet med fagrækken er at du lærer at vælge de rigtige produkter, metoder og teknikker under hensyn til opgavens art, kundens ønsker samt til sikkerhedsmæssige forhold.

Du lærer at strukturere og planlægge din tid, produkter og de forskellige opgaver en frisør/kosmetolog kommer ud for.  

Du lærer at skabe en fantastisk kundeoplevelse med fokus på kundens forskellighed social/kulturel baggrund. På samme tid bliver du mere selvstændig, kreativ og bedre til at udvikle løsninger til at håndtere de daglige udfordringer, lære nyt og tage ansvar.

butterfly_image

Fleksibel med din skoleplan

Individuel planlægning er et af skolens eftertragtede tilbud der giver dig tid til job, familien og fritidsinteresser samtidig med du studerer. Vi ved hvor vigtigt det er at din hverdag fungerer, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse.

Kosmetologer kan vælge mellem 32,5 timer, 20 timer, eller 15,5 timer om ugen. Du kan vælge at studere i dagtimerne, 2 lange dage om ugen eller aftener/weekend. Der er mulighed for at indhente praktisk fravær på andre tidspunkter og du har mulighed for at skifte til et andet skema under uddannelsen, hvis du får behov for det.

butterfly_image

Udnyt dit fulde potentiale

Arbejdsmarkedets krav til frisører og kosmetologer er i dag meget store. Der er to væsentlige krav, der overalt skinner igennem, og det er 1) kravet til stabilitet (dvs. et minimum af fraværsdage) og 2) kravet til salg og god kundepleje. Begge er fag, vi lægger stor vægt på og træner mest muligt. Din ekspertise, hurtighed, kundeforståelse, købmandskab m.v. er dét, der skiller dig ud fra mængden.

På skolen får du en enestående mulighed for at træne individuel salonpraktik med arbejde på mange modeller. Når du har opnået professionelle færdigheder, går både du og underviserne ind i en mere intensiv træning af salonarbejdet og dine færdigheder.

Beauty and Style er kendt for, at vi får vores elever i arbejde efter endt uddannelse.  

Hvis dette er din drøm, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed!

Helle Nielsen: Kompetent uddannelse!

"Jeg er enormt tryg ved at være her. Det er en sikkerhed for mig at vide, at jeg kommer ud med en kompetent uddannelse. Jeg valgte Beauty and Style af flere årsager. Jeg har en lang uddannelse bag mig som ergoterapeut, men manglede at indfri drømmen om at blive kosmetolog. Jeg oplevede det som en udfordrende skole, hvor jeg havde med kunder at gøre hver dag.", Helle Nielsen, tidligere elev på skolen i Kolding.

hellenielsen_testimonial
fand
SPØRGSMÅL OG SVAR

Ofte stillede spørgsmål

Prisen er som den står angivet i din kontrakt og dine betingelser. Elever som f.eks. har måtte forlænge deres uddannelse grundet fravær, ekstra kurser eller lignende skal betale herfor iht. betingelserne inden de kan gå til eksamen. Ingen elever bliver præsenteret for ekstraregninger, som ikke fremgår af uddannelsesaftalen og betingelserne.
Såfremt du har tilmeldt sig overbygningsuddannelser, har haft løbende fravær eller har fået rabat på din uddannelse ved at tage ekstra timer, kan du først gå til eksamen når alle timerne er taget. Det fremgår dog tydeligt at kontrakten, betingelserne og studiehåndbogen.
Vores uddannelse er en mesterlæreuddannelse efter princippet ”Practice makes perfect”. Vi lærer netop gennem de praktiske behandlinger. Alle elever gennemgår et grundmodul og skal igennem en grundmodultest, før end der udføres behandlinger på kunder. Det kan i starten føles grænseoverskridende at skulle udføre behandlinger, men du er i trygge hænder med dine undervisere som støtter og vejleder på klinikken. 

Vores indlæringskoncept er et af de meste effektive værktøjer til indlæring, og international erfaring og forskning viser, at man indlærer mere end 75 % ved praktisk træning modsat f.eks. traditionel forelæsning, hvor man kun indlærer ca. 5 %.

Skolerne har siden skift af ejer i sommeren 2017 investeret betydeligt i helt nyt behandlingsudstyr, teknologi, nye produktbrands, opdateret alt sit pensum og investeret markant i intern opkvalificering af personale.

Herudover er nogle afdelinger blevet fuldt renoveret, og de øvrige afdelinger bliver renoveret i de kommende år.

Vi har medarbejdere som dagligt arbejder med opdatering og kvalitetssikring af vores uddannelsesmaterialer. Vores kompendier opdateres løbende og mindst een gang årligt. De er tilgængelige på elevintranettet.
 
education-img1

Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog

Læs mere om  
education-img2

Frisøruddannelsen

Læs mere om  

Få yderligere information

Podio - CRM done right