Ansigtsrens

Igennem livet bliver dit ansigt udsat for snavs og skidt, heftig kulde, sved til træning, flere lag af make-up og meget mere. Derfor er det must at rense ansigtet hver morgen og aften for at befri det for snavs, rense det i dybden og efterfølgende give det optimal pleje med en fugtende og god creme.

Hos beautyandstyle.dk finder du et stort udvalg af forskellige produkter inden for ansigtsrens, der plejer og renser din hud, så den efterlades fuldkommen ren og opfrisket. Se vores udvalg af produkter, som make-up-fjerner, Gel & Tonic, Cleansing Milk m.m. og find dét produkt, der matcher netop dit ansigts behov.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vælg den helt rigtige ansigtsrens

Blandt vores sortiment finder du diverse ansigtsrens af høj kvalitet. Det er meget individuelt fra person til person, hvordan man bedst kan lide at rense ansigtet, og hvad ens hud har brug for. Derfor har vi alt fra almindelige, effektive make-up-fjernere og milde rensemælk til mere specifikke rensende produkter. Dermed garanterer vi, at vi har noget for enhver hudtype.

Af de mere specifikke finder du bl.a. BABOR Enzyme Cleanser, der er et enzymbaseret, rensende pulver eller BABOR Phytoactive Combination, der er et balancerende og raffinerende urteekstrakt.

Vi har også renseprodukter med forfriskende Gel & Tonic i én, en 2-i-1 sukker og -oliepeeling samt en peeling-gel, der stimulerer celledeling og mindsker begyndende fine linjer i ansigtet.

Derudover tilbyder vi flere af produkterne i rejsestørrelse, så du ikke skal gå ned på den daglige, vigtige ansigtspleje, mens du er på ferie eller forretningsrejse. 

Kun professionelle, anerkendte brands!

Da det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, anvender vi kun professionelle, anerkendte brands. Vi er derudover specialiseret i at analysere huden, så vi kan give dig den rette individuelle produktvejledning, hvis du har brug for kyndig rådgivning i valg af ansigtsrens.

Trænger du til en velfortjent, selvforkælende pause, tilbyder vi også et væld af lækre ansigtsbehandlinger, der vil tilføre dit ansigt fornyet glød og energi. Her er det eneste du skal at slappe af, sætte den hektiske hverdag på pause, og lade os pleje dit ansigt. 

Find hvad du mangler inden for skønhed

Hos beautyandstyle.dk går vi op i alt inden for skønhed, sundhed og velvære. Når du har erhvervet dig den helt rette ansigtsrens, er det vigtigt at supplere med en fugtgivende ansigtscreme af høj kvalitet. Du kan gå på opdagelse i vores sortiment af lækre ansigtscremer, der alle kan byde ind med forskellige gode egenskaber til huden i dit ansigt.

Derudover kan du udforske vores sortiment af hårpleje, hvis dit hår trænger til en kærlig hånd i form af kvalitetsbevidste shampooer, balsam og lignende. Produkterne vil med garanti efterlade dit hår sundt og glansfuldt.

Hvis du leder efter lækre produkter inden for personlig pleje, tilbyder vi naturligvis også dette. Derudover har vi også et stort udvalg af naturlige kosttilskud, der vil give din krop et kærligt skud energi og pleje din sundhed indefra.  

Tank op på gode råd hos Beautyandstyle.dk!

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg. Så uanset hvor du befinder dig i landet, er vi altid lige i nærheden af dig.

Vi vil hellere end gerne hjælpe og rådgive vores kunder. Har du spørgsmål til vores produkter inden for ansigtsrens eller andre af vores produkter, deler vi meget gerne ud af vores faglige ekspertise.

Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!