Kosttilskud

For mange er skønhed, hvad vi ser udadtil; et smilende og smukt ansigt, en stærk og sund krop, der er i balance med sig selv, samt negle og vipper, der giver ens look den sidste finish. Men skønhed er også meget mere end dét – skønhed er vigtigst af alt også, hvordan du har det indeni, og hvordan du plejer dén velvære bedst muligt.

Netop dette kan blandt andet opnås gennem kosttilskud, der sikrer, at din krop får de rigtige vitaminer og naturlige næringsstoffer til at forblive sund og stærk. Dette skal naturligvis blot være et supplement til en sund og varieret kost, der er din krops vigtigste form for ”benzin”.

Hos Beautyandstyle.dk tilbyder vi et stort sortiment af diverse, sunde former for kosttilskud, der plejer din hud, krop og generelle velvære indefra. Udforsk vores sortiment nedenfor og find dét kosttilskud, der matcher netop dine behov.   

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Sunde kosttilskud, der booster dit velvære!

Et fornuftigt tilskud til at holde sin hud, krop og mentale energi ved lige er gennem kosttilskud, der naturligvis kun er bygget op omkring sunde og naturlige ingredienser. Netop dette er hvad vi tilbyder her på siden, hvor du finder forskellige former for kosttilskudsprodukter af høj kvalitet fra mærket, Puori.

Blandt vores udvalg finder du eksempelvis kollagenpulver, der især er kendt for at reducere rynker og opstramme hudens overflade og elasticitet. Kollagen er faktisk et naturligt protein, vi alle i forvejen har i kroppen. Man ved dog, at kollagenniveauet i kroppen falder med tiden, efter man har rundet de 30 år. Derfor anbefales kosttilskuddet til at holde hudens spændstighed ved lige.

Undervurdér aldrig vigtigheden i at give din krop vitaminer

Vi tilbyder også PUORI SB3 kosttilskud, der er en unik kombination af levende bakterier, fibre og vitamin C – alt sammen hvad du skal bruge til dine tarmes trivsel og til at styrke dit immunforsvar. Du kan også købe vitamin C i brusetabletform, hvorigennem du styrker din krop med en masse energi-boostende vitaminer.

Vi tilbyder også kosttilskud, der er udelukkende veganske, hvis det er, hvad du søger. Se blandt andet vores økologiske planteprotein-variant eller vores ”Berry booster”.

Du finder også magnesium som kosttilskud, der også er vegansk. Kendetegnende for magnesium er, at det både har sport- og sundhedsfremmende egenskaber. Det er et utrolig vigtigt mineral for kroppen, som de fleste ikke får nok af gennem kosten.

Vitamin D – din nye, vigtige følgesvend!

Vi er faktisk mange, der mangler vitamin D – helt uden at vide det. Kendetegnende ved vitamin D, er at vi optager det, når sollyset rammer vores hud. I månederne september-marts sker dette dog minimalt – i hvert fald for os som bor på den nordlige halvkugle. Derfor er vi i disse måneder ikke selv i stand til at producere D-vitaminet og ofte heller ikke i stand til at få nok af det gennem kosten.

Derfor er et kosttilskud i form af D-vitamin et must! På den måde udvikler du ikke insufficiens eller mangel på D-vitamin. Dette er også anbefalet af den danske sundhedsstyrelse.

Plej dig selv indefra med fiskeolie

Omega-3 er et essentielt næringsstof, da det er nødvendigt for mennesker at få. Da de fleste ikke får det nok igennem kosten, vil fiskeolien være et ideelt tilskud, der samtidig afbalancerer det høje indtag af omega-6, som vi typisk får gennem vores vestlige kost- og madvaner.

Det vil derfor være anbefalelsesværdigt at tage fiskeolie som kosttilskud, da du den vej igennem opnår det ønskede omega-3.

Få den rette hjælp hos Beautyandstyle.dk!

Udover vores sunde, kvalitetsbevidste kosttilskud, kan vi også anbefale dig at tage et kig på vores udvalg af produkter til daglig pleje af din hud og dit hår. Derigennem opnår du en smuk, opstrammet og sund hud, ligesom de anerkendte shampooer og lækre hårolier sikrer et velplejet og glansfuldt hår.

Beautyandstyle.dk har både kosmetologklinikker i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg, derfor er vi lige i nærheden, uanset hvor du befinder dig i landet.  

Har du spørgsmål til vores kosttilskudsprodukter, andre produkter eller blot brug for gode råd i forbindelse med pleje af din skønhed, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi går meget op i at give vores kunder den bedste oplevelse og vil derfor altid være behjælpelige med vores faglige ekspertise.

Du kan kontakte os på telefon: 7022 0232 eller skrive en mail til os på: [email protected]. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!