facebook_pixel
Overbygning
BED & MANAGEMENT
hos beauty and style

HOS BEAUTY AND STYLE BLIVER DU ERHVERVSKLAR

B.E.D. har til formål at tilbyde erhvervsskoling til de terapeuter, der ønsker at tilegne sig en særlig ekspertise og professionalisme indenfor sit fagområde og at blive evalueret i denne faglige overbygning samt at kunne dokumentere dette både i indland og udland. B.E.D. overbygningen består af en række særlige kurser.

  • Lille B.E.D er 200 timer.
  • Stor B.E.D. er 600 timer.

Placering af timerne aftales individuelt med ansvarlige for praktikken og i overensstemmelse med uddannelsesstedets øvrige virke (under hensynstagen til skemalagt undervisning). Tal med den B.E.D.-ansvarlige på din skole.

Erhvervsekspertisen evalueres af skolens lærere og/eller leder for erhvervsarbejdet, der til dagligt har med salg, behandling, kundepleje m.v. at gøre.

Efter endt kompetencegivende erhvervspraktik gives foruden det eftertragtede BUSINESS EXPERIENCE DIPLOMA, evaluering, samt en udtalelse (gavnlig ved fremtidig jobsøgning) evt. betalt kursus i forbindelse med B.E.D., hvis en elev gør sig særligt godt bemærket.

B.E.D modulet er gratis.

 

MANAGEMENT

Vor Management-overbygningen er på samlet 800 timer og indeholder en stor B.E.D. hvor du herudover trænes i marketing, indkøb, økonomi, varelagerstyring, vagtplaner og drift.

Du bliver trænet til at blive leder eller til at åbne egen klinik / salon.

Management modulet er gratis.

OVERSIGT KOSMETOLOG

LILLE BED 200 TIMER

Frugtsyre af hænder og fødder

Shellac

Håropsætningskursus (styling)

Hudslibning

Tidens førende trends

STOR BED 600 TIMER

Alt fra den lille B.E.D. +

Radiofrekvensapparat

Hotstone

Epilering

Vippeextensions

Hyaluron

Permanent make-up

Hududsmykning

Kunstige negle

MANAGEMENT 800 TIMER

Alt fra den lille og den store B.E.D. +

Marketing

Indkøb

Varelagerstyring

Økonomi (bogføring, budgetter, kalkuler, lønninger)

Vagtplaner

Drift

Ledelse

EFTER ENDT UDDANNELSE

 

JOBGARANTI TIL KOSMETOLOGER
Hos Beauty and Style tilbyder vi jobgaranti til alle vores færdiguddannede kosmetologer. Hvis du efter endt uddannelse hos os, imod forventning, ikke er kommet i arbejde 6 måneder efter endt uddannelse, starter vi tilbagebetaling af din uddannelsesafgift i samme takt, som dine indbetalinger er foregået. Det er naturligvis en betingelse, at du følger uddannelsen efter alm.  gældende regler og har overholdt din økonomiske aftale. Indmeldelse, materialer og øvrige opstartsgebyrer tilbagebetales ikke. Gælder kun ved egenbetaling. Såfremt du er blevet tilbudt et job i perioden, eller International Training Academy formidler et job efter 6 måneder, til en stilling i skønhedsbranchen eller relateret branche, hvor du kan anvende din kosmetologuddannelse, og du ikke har taget imod dette jobtilbud, så bortfalder jobgarantien. Du skal samtidig kunne fremvise, at du har været aktiv jobsøgende i de 6 måneder med minimum 2 jobsøgninger pr. uge.

 

JOBMULIGHEDER
Med en kosmetolog- eller frisøruddannelse fra Beauty and Style kan du søge job inden for alle skønhedsbranchens områder. Du kan blive selvstændig, ansat i en salon, skønhedsklinik, spa- og wellnessklinik, i parfumerier, hos leverandører af hudpleje-, hår- og kosmetikprodukter, leverandører af klinikudstyr og apparater, som underviser, som samarbejdspartner med plastikkirurger eller på privathospitaler. Vores mere end 30 års erfaring, har skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig med ansættelse. Vi har ligeledes et samarbejde med Steiner, som står for ansættelse af frisører, spa- og wellness-personale til store krydstogtskibe over hele verden.