facebook_pixel
Uddannelse
hos beauty and style
en verden af skønhed

Vi tilbyder både kosmetolog- og frisøruddannelse

author-shop

KOSMETOLOGUDDANNELSEN

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, med formålet at uddanne dig til et marked med stigende efterspørgsel på veluddannede og fagligt velfunderende kosmetologer. En grundig teoretisk baggrund, der følges op af den praktiske træning, giver den rigtige professionalisme og erhvervserfaring i skønhedsbehandlingerne, kundekontakt og klinikdrift.

Læs mere

author-shop

FRISØRUDDANNELSEN

Med en frisøruddannelse fra Beauty and Style garanteres du en uddannelse i topklasse efter internationale standarder. Din kreativitet og professionalisme vil vokse for hver dag, du er på skolen, og hos os lærer du håndværket helt fra bunden! For at skabe den mest optimale forståelse for faget vil den teoretiske og praktiske del af undervisningen foregå sideløbende. Vi garanterer en moderne uddannelse, der båder følger tidens trends og fagets klassiske færdigheder.

Læs mere

Studievejledning:
7022 0232, tast 3
Email
info@beautyandstyle.dk
Adresse
Baldersbuen 27
2640 Hedehusene
Beauty and Style uddannelseskoncept

Practice makes perfect!

Hos Beauty and Style har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er både teoretisk og praktisk. Vi har egne skoleklinikker og –saloner, som betyder at vi allerede har en praktikplads klar til dig ved studiestart!

Vores uddannelser kan skræddersys efter dine behov. Det vil sige, at du selv kan vælge, hvor lang tid du vil være om at færdiggøre uddannelsen: Kosmetologer kan færdiggøre uddannelsen på 12, 18 eller 24 måneder, om du vil gå på dag- eller aftenhold, fuld tid eller deltid. Frisørkurset tager 12 måneder og frisøruddannelsen 24 måneder. Vi har særlige eksamensformer for de bogligt ikke så stærke elever og nogle af de mere teoretiske fag er valgfri.

Grundet den erhvervsrettede træning uddannelsen byder på samt skolens gode netværk af kontakter i branchen, har vi tæt på 100 % beskæftigelse efter endt grunduddannelse.

Vi har ligeledes et internationalt samarbejde med Steiner, den internationale spa- og wellness operatør på en række internationale krydstogtskibe. Du kan således med en uddannelse fra Beauty and Style komme i betragtning til et job, der måtte bringe dig til USA, Sydamerika, Asien eller Australien.

Mere end 30 års erfaring!

Med mere end 30 års erfaring i branchen, har Beauty and Style specialiseret sig i uddannelser til kosmetolog og frisør. Vi er Europas største private skole i branchen og tilbyder landsdækkende service med skoler i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding.

Kontakt studievejledningen for mere information om priser, holdopstart, betalingsaftaler osv.

A webform by Podio
thank-you