img

UDDANNELSER

Kosmetolog- og frisøruddannelse gennem mere end 35 år! Hos os er du i sikre hænder!

uddannelse_kosmetolog

KOSMETOLOGUDDANNELSEN

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Vores undervisning er både praktisk og teoretisk, med formålet at uddanne dig til et marked med stigende efterspørgsel på veluddannede kosmetologer.

Skolemedlem hos
Dansk Kosmetolog Forening

uddannelse_frisør

FRISØRUDDANNELSEN

Med en frisøruddannelse fra Beauty and Style garanteres du en uddannelse i topklasse efter internationale standarder. Din kreativitet og professionalisme vil vokse for hver dag du er på skolen, og hos os lærer du håndværket helt fra bunden!

img

BEAUTY AND STYLE UDDANNELSESKONCEPT

Hos os kan DU koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse, uden at bekymre DIG om økonomi.

PRACTICE MAKES PERFECT!

Drømmer du om at blive kosmetolog eller frisør? Så er du landet det helt rigtige sted.

Hos International Training Academy har vi et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. Vi har egne skoleklinikker og –saloner, som betyder at vi allerede har en praktikplads klar til dig ved studiestart!

Vores uddannelser kan skræddersys efter dine behov. Det vil sige, at du selv kan vælge, hvor lang tid du vil være om at færdiggøre uddannelsen. Kosmetologer kan færdiggøre uddannelsen på 12, 18 eller 24 måneder. Du kan vælge mellem at gå på dag- eller aftenhold, fuld tid eller deltid. Frisørkurset tager 12 måneder og frisøruddannelsen 24 måneder.

Grundet den erhvervsrettede træning uddannelsen byder på samt skolens gode netværk af kontakter i branchen, har vi tæt på 100 % beskæftigelse efter endt grunduddannelse. Derfor tilbyder vi jobgaranti, som de eneste i branchen!

Vi har ligeledes et internationalt samarbejde med Steiner, den internationale spa- og wellness operatør på en række internationale krydstogtskibe. Du kan således med en uddannelse fra os komme i betragtning til et job, der måtte bringe dig til USA, Sydamerika, Asien eller Australien.

MERE END 35 ÅRS ERFARING!

Med mere end 35 års erfaring i branchen, har vi specialiseret os i at uddanne kosmetologer og frisører. Vi er den største private skole i branchen og tilbyder landsdækkende uddannelse med skoler i København, Aarhus, Odense, Aalborg og Kolding.

Kontakt studievejledningen for mere information om priser, holdopstart, betalingsaftaler osv.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

De bedste hilsner


Jonas Markou
Adm. direktør

SPØRGSMÅL OG SVAR

Kan jeg risikere at få en ekstra regning?

Prisen er som der står i din kontrakt og dine betingelser. Elever som f.eks. har måtte forlænge deres uddannelse grundet fravær, ekstra kurser eller lignende skal betale herfor iht. betingelserne inden de kan gå til eksamen. Ingen elever bliver præsenteret for ekstraregninger, som ikke fremgår af uddannelsesaftalen og betingelserne.

Kan jeg risikere, at I forlænger min uddannelse?

Såfremt du har tilmeldt sig overbygningsuddannelser, har haft løbende fravær eller har fået rabat på din uddannelse ved at tage ekstra timer, kan du først gå til eksamen når alle timerne er taget. Det fremgår dog tydeligt at kontrakten, betingelserne og studiehåndbogen.

Bliver jeg kastet ud i behandlinger, som jeg ikke føler mig klar til?

Vores uddannelse er en mesterlæreuddannelse efter princippet ”Practice makes perfect”. Vi lærer NETOP gennem de praktiske behandlinger. ALLE elever gennemgår et grundmodul og skal igennem en grundmodultest, før end der udføres behandlinger på kunder.

Vores indlæringskoncept er et af de meste effektive værktøjer til indlæring, og international erfaring og forskning viser, at man indlærer mere end 75 % ved praktisk træning modsat f.eks. traditionel forelæsning, hvor man kun indlærer ca. 5 %.

Hvordan er de fysiske rammer på skolen?

Skolerne har siden skift af ejer i sommeren 2017 investeret betydeligt i helt nyt behandlingsudstyr, teknologi, nye produktbrands, opdateret alt sit pensum og investeret markant i intern opkvalificering af personale.

Herudover er nogle afdelinger blevet fuldt renoveret, og de øvrige afdelinger bliver renoveret i de kommende år.

Bliver jeres undervisningsmateriale opdateret løbende?

Vi har medarbejdere som dagligt arbejder med opdatering og kvalitetssikring af vores uddannelsesmaterialer. Vores kompendier opdateres løbende og mindst een gang årligt. De er tilgængelige på elevintranettet.

Er der læger tilknyttet undervisningen?

Fra og med sommeren 2020 er der ansat 4 læger, som bliver tilknyttet vores 5 skoler til undervisning i skønhedspleje/dermatologi, anatomi og fysiologi. De bliver en del af undervisningsteamet sammen med de øvrige undervisere på skolerne.

Fra og med oktober 2020 bliver der mulighed for mundtlig eksaminering af læger. Dette bliver obligatorisk fra og med august 2021.

Mød vores undervisere

Med et team på mere end 25 dygtige og dedikerede undervisere, har vi en stærk base for at tilbyde dig landets bedste uddannelser

“ SE VORES GALLERI
OG OPLEV DET SENESTE ARBEJDE FRA VORES ELEVER ”
img

FÅ YDERLIGERE INFORMATION

img

STUDIEVEJLEDNINGEN

TELEFON
7022 0232, tast 3

HOVEDKONTOR

Baldersbuen 27
2640 Hedehusene

img

VI TAGER ANSVAR

Hos Beauty and Style ønsker vi at tage ansvar og involvere os i sociale projekter lokalt, landsdækkende samt i udlandet. Vi støtter derfor løbende udvalgte projekter, som passer ind i vores profil som virksomhed og uddannelsesinstitution.

ET SAMARBEJDE FOR UNGDOMMEN!

Beauty and Style ønsker at støtte op omkring flere af de projekter, som Ungdommens Røde Kors løbende gennemfører med det formål, at flere af vores unge får en bedre hverdag, der igen kan skabe basis for et bedre liv på kort sigt såvel som på lang sigt. For tiden donerer vi årligt to uddannelse på auktion hvor beløbet går ubeskåret til Ungdommens Røde Kors arbejde.

Læs mere

VI STØTTER KNÆK CANCER!

Beauty and Style støttede i 2019, hvor der i alt blev givet hele 145.373.818 kroner til Knæk Cancer, med 30.000 kr. Pengene går til en lang række projekter, som Kræftens Bekæmpelse på forhånd har udvalgt og prioriteret. Det er projekter, der er med til at give håb for fremtiden. Som gør os klogere, bedre til at behandle og forebygge kræft, og som hjælper patienter og deres pårørende.

Læs mere

PLAN BØRNEFONDEN!

Piger er den gruppe, der er mest udsat for diskrimination og stigmatisering i verden – alene på grund af deres alder og køn. Konsekvensen er, at de ikke gennemfører skolen, de bliver giftet bort, de udsættes for overgreb og de bliver gravide, mens de stadig er børn. Hos Beauty and Style støtter vi PlanBørnefondens arbejde specifikt målrettet piger.

Læs mere

X