Lær alt om den perfekte hjemmepleje

Den rette hudplejerutine kan forebygge hudforandringer og reducere hudproblemer. Hudens tilstand eller problematikker er individuel og forskellig fra person til person. Derfor findes mange produkter, da der er løsninger til ethvert behov. Det er vigtigt, at du anvender de produkter, der komplementerer din huds behov og vejen imod dit ønskede resultat.

For mange kan det være en udfordring at navigere i de mange produktmuligheder - vi inviterer dig derfor til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning til anvendelse af produkterne. Det er vigtigt, at din hudplejerutine er et ritual, der giver dig velvære og oplevelsen af selvforkælelse.

Du vil nedenfor blive introduceret til de forskellige produkttyper samt formålet med disse.

Vi anbefaler

Rens - det uundværlige step i din hudplejerutine

Renseproduktet er det første step i din daglige rutine og startskuddet til en bedre hud.

Når du forkæler din hud med en god maske, serum eller dagcreme, er det vigtigt, at det påføres på en ren, forberedt og modtagelig hud. Renseproceduren er altså essentiel for resten af dine hudplejeprodukters effekt, så det er et step du ikke bør overse.

I videoen fæller Lead Educator Nelly Ploug om den gode renserutine.

Se alle renseprodukter 

butterfly_image

Ampuller

Ampullen er et unikt højdepunkt og en klar bestseller fra BABOR. Ampullerne er muligheden for at arbejde med målrettet løsning af specifikke hudproblemer med øjeblikkelig synlig og mærkbar effekt.

Ampullerne er det mest effektfulde hvad angår aktive ingredienser til din hudpleje. Der findes ampuller til alle hudtyper/problemer – og derfor også en der kan hjælpe dig!

Der er blandt andet en ampul der reducerer forekomsten af urenheder i huden, en ampul der udglatter på linjer og rynker og en ampul der over natten forvandler huden til en komfortabel, gennemfugtet hud med smuk udstråling.

Ampullerne fås i pakke af 7 til en uges kur, hvor du anvender én ampul om dagen.

Det kan i flere tilfælde være nødvendigt at forlænge kuren. Så du bruger eksempelvis tre pakker over tre uger. Det vil afhænge af dit udgangspunkt og ønske om resultat.

Se alle ampuller 

butterfly_image

Serum

Serum er et tillægsprodukt der kan løfte din hjemmepleje til et højere niveau. Serum skal påføres på afrenset hud, inden din ansigtscreme. På denne måde tilfører du flere aktive ingredienser til din daglige hudplejerutine og kan derfor arbejde mere fokuseret mod målet om synlige resultater.

Serum findes i mange afskygninger og til alle hudtyper og problemer. Så har du et problem du ønsker at arbejde på, findes der et serum som løsning.

For at nævne nogle eksempler kunne det være en talgregulerende serum, der er velegnet til at reducere den olierede og skinnende overflade på en fedtet hud. Et sådant serum vil også have en forfinende effekt på synlige porer og være perfekt som primer inden eventuel make-up. Ligeledes findes der serum til f.eks. tør hud, uren hud, sart hud eller til huden der har behov for opstrammende og udglattende fokus.

Se alle serummer 

butterfly_image

Øjencremer

Huden omkring øjnene er delikat og kræver opmærksomhed med den rette pleje.

Huden er ekstra tynd omkring øjnene hvilket muliggør stor bevægelighed når vi blinker og skaber mimiske udtryk. Dog er den tynde hud også mere sårbar og ældes hurtigere.

Øjencremer er specifikke fordi der er specielle problemer eller behov at tage højde for ved øjenområdet. Nogle er være plaget af hævelser, tørhed, mørke rander eller linjer og rynker. Der findes forskellige øjenprodukter der tilbyder løsninger på de typiske problemer – så dit øjenområde kommer til at stråle.

Øjnene signalerer hvordan du har det, og et velplejet øjenområde giver dig den sunde udstråling og det ungdommelige udseende hver dag.

Se alle øjencremer 

Ansigtscreme – støtter din hud med pleje og beskyttelse

Huden er kroppens ydre overflade med beskyttende egenskaber. Dagligt udsættes huden for miljøbelastende faktorer, og huden kræver derfor støtte i form af ansigtscremer. Hudens naturlige barriere kan komme ud af balance, hvilket kan resultere i en sart hud med tendens til problematikker og ujævn hudstruktur. Ansigtscremer styrker hudens naturlige barriere og de beskyttende funktioner. En stærk og intakt hud syner sund og velplejet med ungdommelig udstråling.

I videoen fortæller Lead Educator Nelly Ploug om valget af den rette creme.

Se alle cremer 

Nyheder