facebook_pixel
BRANDS
hos beauty and style

BABOR

BABOR er den tyske pioner inden for hudpleje. Målet er at udvikle innovative produkter og unikke velværeoplevelser, som imødekommer alle individuelle krav til skønhed. Det begyndte i 1956 med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. Siden da har BABOR, som pioner inden for professionel hudpleje, sat standarden for hudplejeforskning, ”made in Germany”. I dag er man fortsat drevet af denne pionerånd, i den passionerede stræben efter individuel skønhed og perfektion.

Præcisionsformuleringerne er baseret på de mest innovative aktive ingredienser. Effekten forstærkes af BABOR kosmetologernes ekspertise i de skræddersyede behandlinger, som er særligt udviklet til at give maksimum udbytte.

BABOR behandler naturen med stor respekt, og ser det som en nødvendighed at agere med et moralsk forpligtende ansvar for at bevare naturlige råstoffer og dermed at kunne producere luksuriøse og effektive hudplejeprodukter. Der tages afstand fra dyreforsøg, og sådan vil det blive ved med at være.

BABOR søger efter målrettede løsninger, der kan konkretisere hudproblemer og skønhedskrav. Tværfaglige teams af videnskabsmænd bestående af dermatologer, genetikere, biokemikere, molekylærbiologer, læger og diabetologer arbejder tæt sammen med berømte universiteter og andre ledende forskningsinstitutioner, for fortsat at kunne producere banebrydende innovation og højeffektive produkter.

 

KEVIN. MURPHY

Hudpleje til håret. Kevin Murphy produkterne er designet til at styrke håret og forlænge dets levetid.

I sin søgen efter ingredienser søgte Kevin Murphy efter virksomheder, som anvender mikro-dyrkning, økologiske dyrkningspraksisser eller økologisk forsvarlige høstningsteknikker, som sikrer Kevin Murphy produkterne den højeste og naturlige kvalitet.

Vitaminer og amino syrer reparerer hårets ydre overflade, øger hårets tykkelse og reducerer dannelsen af splittede ender.

Fugtgivere fra mangosmør og murumurusmør blødgør neglebånd og og hår. Ekstrakter fra Peruviansk bark, baobabtræ, bambus og appelsinblomster gennemtrænger håret med en vægtløs fugt. Antioxidanter fra kakadublomme, orkide, lotusblomst og ørkenlime reducerer skader og reparerer kemiske skader naturligt.

Alle Kevin Murphys hårprodukter indeholder ikke sulfater eller parabener og er ikke testet på dyr.