facebook_pixel
BRANDS
hos beauty and style

BABOR

BABOR er den tyske pioner inden for hudpleje. Målet er at udvikle innovative produkter og unikke velværeoplevelser, som imødekommer alle individuelle krav til skønhed. Det begyndte i 1956 med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. Siden da har BABOR, som pioner inden for professionel hudpleje, sat standarden for hudplejeforskning, ”made in Germany”. I dag er man fortsat drevet af denne pionerånd, i den passionerede stræben efter individuel skønhed og perfektion.

Præcisionsformuleringerne er baseret på de mest innovative aktive ingredienser. Effekten forstærkes af BABOR kosmetologernes ekspertise i de skræddersyede behandlinger, som er særligt udviklet til at give maksimum udbytte.

BABOR behandler naturen med stor respekt, og ser det som en nødvendighed at agere med et moralsk forpligtende ansvar for at bevare naturlige råstoffer og dermed at kunne producere luksuriøse og effektive hudplejeprodukter. Der tages afstand fra dyreforsøg, og sådan vil det blive ved med at være.

BABOR søger efter målrettede løsninger, der kan konkretisere hudproblemer og skønhedskrav. Tværfaglige teams af videnskabsmænd bestående af dermatologer, genetikere, biokemikere, molekylærbiologer, læger og diabetologer arbejder tæt sammen med berømte universiteter og andre ledende forskningsinstitutioner, for fortsat at kunne producere banebrydende innovation og højeffektive produkter.

 

SCREEN HAIRCARE

Screen, et af verdens førende mærker inden for hårplejeprodukter, og er ejet af et 100% italiensk firma, Nuova Fapam. Screen har til formået at udvide sin horisont, samtidig med at have stærke forbindelser til sine rødder og blive en del af det, der i dag karakteriserer ‘Made i Italien’ over hele verden.

Screen har altid været på udkig efter kvalitet, uden kompromiser. Et mærke født i 1992, er i dag førende inden for hårplejesektoren med en komplet serie af produkter designet til professionel brug.

SCREEN farver er uden PPD og med 24 karat guld.

 

ENTITY

Entity Beauty giver brugerne den højeste kvalitet, teknologi, værktøjer, træning og ideer. Enhed kræver innovation i alle produkter, der hæver industriens bar. Vi tilbyder overlegen service og er forpligtet til de højeste sikkerhedsstandarder. Entity Beauty har samlet et hold af de bedste og de lyseste, med en bred vifte af imponerende resultater og erfaringer.

Entity Beauty produkter er tilgængelige online såvel som distribueret gennem vores værdsatte amerikanske og internationale distributørpartnere.