Klippekursus

1 år

Beauty & Style - Klippekursus 12 måneder.

Har du lyst til at komme hurtigt i gang og prøve kræfter med frisørfaget, tilbyder vi vores 12 månedernes klippekursus.

Hos Beauty & Style vil du på vores 12 månedernes klippekursus blive introdukseret til frisørfaget og få indsigt i hvad man kan som frisør. Vælger du vores 12 månedernes klippekursus vil du blive introduceret frisørfagets basisteknikker med hovedvægt på klip, farve og styling, men du vil også stifte bekendtskab med fagets andre discipliner, og du vil her have et godt grundlag at bygge videre på.

Du vil lærer basisteknikkerne og for at få en forståelse for frisørfaget vil der være indlagt teoretiske og praktiske prøver. Den teoretiske og praktiske del af undervisningen foregå sideløbende.

Vi er den førerende private frisørskole i Danmark, og vi garanterer et klippekursus på højt niveau, med en god indsigt i fagets klassiske færdigheder.

Med et 12 månedernes klippekursus hos Beauty & Style vil du have et godt basisfundament som frisør. Du vil kunne udføre lettere frisørarbejde inden for branchens områder, og have et rigtigt godt grundlag at bygge videre på. Ønsker du at arbejde som frisør eller drømmer du om at blive selvstændig, anbefaler vi vores 2-årige frisøruddannelse.

Beauty and style har med mere end 35 års erfaring inden for undervisning og uddannelse, skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig i dit fremtidige virke. Vi samarbejder bl.a. med Steiner, som står for ansættelse af frisører, spa- og wellness-personale til store krydstogtskibe over hele verden, og med mange frisørsaloner, spa- og wellness-saloner og leverandører.

Bemærk at der ikke gives rabat (betalingstimer) på Klippekursus.

 

butterfly_image

Kundeservice

Undervisningen består af en række fag, obligatoriske såvel som specialefag samt træning i frisørsalonen og på klinikken. Målet med fagrækken er at du lærer at vælge de rigtige produkter, metoder og teknikker under hensyn til opgavens art, kundens ønsker samt til sikkerhedsmæssige forhold.

Du lærer at strukturere og planlægge din tid, produkter og de forskellige opgaver en frisør/kosmetolog kommer ud for.  

Du lærer at skabe en fantastisk kundeoplevelse med fokus på kundens forskellighed social/kulturel baggrund. På samme tid bliver du mere selvstændig, kreativ og bedre til at udvikle løsninger til at håndtere de daglige udfordringer, lære nyt og tage ansvar.

butterfly_image

Fleksibel med din skoleplan

Individuel planlægning er et af skolens eftertragtede tilbud der giver dig tid til job, familien og fritidsinteresser samtidig med du studerer. Vi ved hvor vigtigt det er at din hverdag fungerer, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse.

Kosmetologer kan vælge mellem 32,5 timer, 20 timer, eller 15,5 timer om ugen. Du kan vælge at studere i dagtimerne, 2 lange dage om ugen eller aftener/weekend. Der er mulighed for at indhente praktisk fravær på andre tidspunkter og du har mulighed for at skifte til et andet skema under uddannelsen, hvis du får behov for det.

butterfly_image

Udnyt dit fulde potentiale

Arbejdsmarkedets krav til frisører og kosmetologer er i dag meget store. Der er to væsentlige krav, der overalt skinner igennem, og det er 1) kravet til stabilitet (dvs. et minimum af fraværsdage) og 2) kravet til salg og god kundepleje. Begge er fag, vi lægger stor vægt på og træner mest muligt. Din ekspertise, hurtighed, kundeforståelse, købmandskab m.v. er dét, der skiller dig ud fra mængden.

På skolen får du en enestående mulighed for at træne individuel salonpraktik med arbejde på mange modeller. Når du har opnået professionelle færdigheder, går både du og underviserne ind i en mere intensiv træning af salonarbejdet og dine færdigheder.

Beauty and Style er kendt for, at vi får vores elever i arbejde efter endt uddannelse.  

Hvis dette er din drøm, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed!

klippekursus 1 år

Fagindhold

 • Klippeteori
 • Herreklipning BASIC
 • Dameklipning BASIC
 • Farveteori
 • Hårfarvning BASIC
 • Føntørring
 • Styling Basic
 • Permanent Basic
 • Værktøjslære
 • Produktlære
 • Salgstræning
 • Arbejdsmiljø og Ergonomi
 • Psykologi og kundepleje
 • IT og booking
 • Farvning af bryn og vipper med vippebuk

Kursets varighed: 12 måneder. Timer pr. uge: 26 timer Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 1.625 kr. pr. måned over 12 måneder

syllabus

haircut-icon Fuld pris

Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 1.625 kr. pr. måned over 12 måneder Pris i alt: 37.300 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat.

Såfremt du indbetaler hele uddannelsens pris inden holdstart opnår du yderligere i alt 3.500 kr. i rabat.

haircut-icon Halv pris

Ikke mulligt på denne uddannelse

haircut-icon Næsten gratis

Ikke mulligt på denne uddannelse

jobgaranti

DU får adgang til attraktive jobs og undgår at stå uden job

Vi giver DIG dine månedsbetalinger tilbage hvis DU ikke kommer i arbejde indenfor 6 måneder efter endt uddannelse. Læs om betingelserne for jobgarantien her.

læs mere om jobgaranti  
uddannelse_eksamen_aalborg

Få yderligere information

Podio - CRM done right