Klippekursus

1 år

Med et klippekursus fra Beauty and Style får du en grundig introduktion til frisørfaget. Du vil blive undervist i alle de grundlæggende klippe- og farveteknikker, ligesom du vil gennemgå vores uddannelse i salg og service. Din kreativitet og faglige viden vil vokse for hver dag du er på skolen, og du vil efter kursusforløbet bestride alle basisteknikkerne som frisør.

Du vil lære håndværket helt fra bunden! For at skabe den mest optimale forståelse for faget vil der være indlagte teoretiske og praktiske prøver, og den teoretiske og praktiske del af undervisningen foregå sideløbende.

Vi er førende blandt private friskoler, og vi garanterer et klippekursus på højt niveau, der både følger tidens trends og fagets klassiske færdigheder.

Med vores 1-årige klippekursus kan du søge job inden for alle skønhedsbranchens områder. Du kan blive selvstændig, blive ansat i en salon, i parfumerier, hos leverandører af produkter, leverandører af udstyr eller som underviser.

Vores mere end 35 års erfaring, har skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig med ansættelse. Vi har ligeledes et samarbejde med Steiner, som står for ansættelse af frisør, spa- og wellness-personale til store krydstogtskibe over hele verden.

butterfly_image

Kunsten at gøre kunder glade

Undervisningen består af en række fag, obligatoriske såvel som specialefag samt træning i klinikken/salonen. Målet med fagrækken er at du lærer at vælge de rigtige redskaber og metoder under hensyn til opgavens art, kundens ønsker samt til sikkerhedsmæssige forhold.  

Du lærer at strukturere og planlægge din tid, produkter og de forskellige opgaver en kosmetolog/frisør kommer ud for.  

Du skaber en fantastisk kundeoplevelse med fokus på deres forskellighed social/kulturel baggrund. På samme tid bliver du mere kreativ og bedre til at udvikle løsninger til at håndtere udfordringer, lære nyt og tage et ansvar.

butterfly_image

Fleksibel med din skoleplan

Individuel planlægning er et af skolens eftertragtede tilbud. Undervisningen kan således foregå fra min. 12 timer ugentlig samt ca. 5 timers hjemmestudier/lektier. Det betyder, at elever, der har forpligtelser i form af arbejde eller andet, alligevel har mulighed for at deltage i deres ønskede uddannelse.

Af hensyn til skolens øvrige drift, booking af modeller m.v. gør skolen udtrykkeligt opmærksom på, at individuel planlægning kræver store ressourcer og er et enestående tilbud. Vi kræver derfor fra elever, der ønsker at gøre brug af vores individuelle skoleplan, om kun at ændre de aftalte individuelle tider, såfremt der virkelig er behov for ændring. Det er til enhver tid skolelederen, der afgør hvilke ændringer, der kan accepteres. Såfremt man skifter hold, og dermed skema og muligvis uddannelsestid, kan uddannelsen samlet set forlænges eller forkortes.

butterfly_image

Udnyt dit fulde potentiale

Arbejdsmarkedets krav til uddannede kosmetologer og frisører er meget store. Der er to væsentlige krav, der overalt skinner igennem, og det er 1) kravet til stabilitet (f.eks. et minimum af fraværsdage) og 2) kravet til salg og kundepleje. Begge er fag, vi lægger stor vægt på og træner mest muligt. Din ekspertise, hurtighed, kundeforståelse, købmandskab m.v. er dét, der skiller dig ud fra mængden.

På skolen vil du få en enestående mulighed for at træne individuel klinikpraktik. Når du har opnået professionelle færdigheder, går både du og underviserne ind i en mere intensiv træning af praktikfærdighederne og specialiserer dig 

Beauty and Style er kendt for, at vi får vores elever i arbejde efter endt uddannelse.  

Hvis dette er din drøm hjælp os med at hjælpe dig, med at virkeliggøre den!  

klippekursus 1 år

Fagindhold

  • Herreklipning BASIC
  • Dameklipning BASIC
  • Klippeteori
  • Hårfarvning BASIC
  • Farveteori
  • Føntørring
  • Værktøjslære
  • Produktlære
  • Salgstræning

Kursets varighed: 24 måneder. Timer pr. uge: 26 timer Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 1.625 kr. pr. måned over 12 måneder

syllabus

haircut-icon Fuld pris

Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 1.625 kr. pr. måned over 12 måneder Pris i alt: 37.300 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat.

Såfremt du indbetaler hele uddannelsens pris inden holdstart opnår du yderligere i alt 3.500 kr. i rabat.

haircut-icon Halv pris

Ikke mulligt på denne uddannelse

haircut-icon Næsten gratis

Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 0 kr. pr. måned over 12 måneder Ekstra praktiktimer: Ekstra 350 praktiske kliniktimerPris i alt: 17.800 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat.

Såfremt du ikke gennemfører de ekstra praktiske timer eller din uddannelsesaftale ophører før tid, opkræves der for de manglende praktiske timer iht. betingelserne.

Der er begrænsning på antallet af pladser med ekstra praktiske timer. Kontakt studievejledningen for at høre om dine muligheder.

jobgaranti

DU får adgang til attraktive jobs og undgår at stå uden job

Vi giver DIG dine månedsbetalinger tilbage hvis DU ikke kommer i arbejde indenfor 6 måneder efter endt uddannelse. Læs om betingelserne for jobgarantien her.

læs mere om jobgaranti  
uddannelse_eksamen_aalborg

Få yderligere information

Podio - CRM done right

Mød vores dygtige undervisere

Med et team på mere end 25 dygtige og dedikerede undervisere, har vi en stærk base for at tilbyde dig landets bedste uddannelser. Fra yndlingsteknik til insiders syn på branchetrends, de er her for dig, for at inspirere og guide dig gennem din uddannelse
Karin KARIN FJELDGAARD Kosmetologuddannelse
Nelly NELLY PLOUG Lead Educator
Lotte LOTTE JENSE Frisøruddannelse
Anne ANNE JOHANSEN Kosmetologuddannelse
Steen STEEN BRUUN Frisørfagleder