Professionelle produkter

Hos Beauty and Style anvender vi kun større internationale anerkendte brands. Som uddannelsesinstitution, er det vigtigt for os, at eleverne arbejder med brands som er velkendt på markedet og med dokumenteret virkning.

Når vi udvælger vores produktbrands, er det blandt andet vigtigt, at det er et brand som er innovativt og følger med tidens trends og udvikling.

Produkterne skal endvidere være sikre at arbejde med, så vi samtidig passer på vores elever og fremtidige medarbejdere i branchen.

Vi ønsker som skole og virksomhed at behandle naturen med stor respekt, og ser det som en nødvendighed at agere med et moralsk forpligtende ansvar for at bevare naturlige råstoffer. Derfor ønsker vi at samarbejde med leverandører, som sætter bæredygtighed højest på dagsordenen i deres produktudvikling og produktion. Der tages afstand fra dyreforsøg, og sådan vil det blive ved med at være.

Det hele begyndte i 1956 med en sort rose – symbolet på uendelig skønhed. Siden da, som pionerer inden for professionel hudpleje, har BABOR sat standarden inden for hudplejeforskning, fremstillet i Tyskland. I dag forbliver BABOR drevet af denne pionerånd, i deres lidenskabelige søgen efter individuel skønhed og perfektion.

Depilève er den globale markedsleder inden for professionelle vokssystemer og opererer i mere end 120 lande.

Depilève har et omfattende professionelt vokssystem som dækker en bred palet af kosmetiske produkter – til både før og efter voksning af huden.

SCREEN Hair Care er en førende virksomhed indenfor hårprodukter og farver i mere end 20 år. Det er et 100 % italiensk firma, som er tilstede i mere end 68 lande verden over.

Førende med mange års erfaring. I mere end 20 år har WimpernWelle været involveret i Lash Lift behandlinger. I løbet af årene er LASH LIFTING CLASSIC blevet introduceret i mange skønhedssaloner og hos frisører verden over.

ENTITY Beauty Nails giver brugerne produkter, teknologi, værktøjer, træning og ideer af højeste kvalitet. De perfekte negleprodukter kræver en høj grad af innovation i alle produkterne. ENTITY tilbyder produkter med høj ydelse og de har forpligtet sig til at efterleve de højeste sikkerhedsstandarder.

Professionelle produkter