LABOR Pro

UPGRADE Glatte- og krøllejern 2 i 1

1.375,00 dkk
1 stk

Opnå en perfekt glat eller en naturlig sløring er meget lettere og hurtigere. Denne innovation garanterer en optimal temperatur konstant under strygning med perfekte og langvarige resultater. En avanceret løsning, der forenkler styling og ikke trækker håndleddet.

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandLABOR Pro
SUB-BRANDFrisør
Indhold1 stk
Bedømmelser

Med FreeStyle har vi revolutioneret konceptet for pladen designet til professionel brug. Dens styrke ligger i designudviklingen, der gør den eksklusiv: I modsætning til de traditionelle plader, der åbnes og lukkes med et uundgåeligt varmetab, er FreeStyle udstyret med en central åbning, hvor håret flyder.
Denne innovation garanterer en optimal temperatur konstant under strygning med perfekte og langvarige resultater. Uden at skulle udøve noget pres for at lukke pladen, bevæger hænderne sig nu frit på hver lås, stor eller lille: at opnå en perfekt glat eller en naturlig sløring er meget lettere og hurtigere.
En avanceret løsning, der forenkler styling og ikke trækker håndleddet. Det skridsikre og antiskoldt håndtag sikrer maksimal komfort, når du foldes sammen.


TEKNISKE FUNKTIONER:
- faste titaniumplader belagt med turmalinkeramik
- pladdimensioner: 95x25 mm
- temperaturjusteringsknap fra 160 ° C op til 220 ° C
- øget modstand i MCH keramik for en mere konstant temperatur under brug
- dobbelt spænding (110-240 V)
- automatisk nedlukning efter 1 times brug

Nyheder