facebook_pixel
Priser
Din økonomi
hos beauty and style

HVORDAN MED MIN ØKONOMI?

Vores uddannelser er egenbetalte uddannelser. Med de mange fleksible muligheder, kan du kombinere din uddannelse med andre studier eller arbejde, og har dermed mulighed for at tjene penge samtidig med din uddannelse hos os.

Vi guider dig her i dine mange muligheder. Såfremt du har yderligere spørgsmål, kan du altid kontakte studievejledningen.

 

Kan jeg få SU?

Du kan ikke få SU via vores studie, men du har mulighed for at kombinere dit studie som kosmetolog eller frisør med andre studier, som er SU berettigede.  Der er flere muligheder med f.eks. fjernstudier med relevante fag for din uddannelse hos os, som kan gøre, at du kan modtage SU. Kontakt os og hør mere om dine muligheder.

Herudover er der rig mulighed for at kombinere dit studie hos os med et job. Se mere om dine muligheder i tabellerne nedenfor.

 

Udfyld nedenstående for at få yderligere information:

A webform by Podio

 

STUDIET SOM KOSMETOLOG

På kosmetologstudiet kan du vælge mellem at studere på dag-, deltid- eller aftenhold. Det giver dig nogle unikke muligheder for at have andet job, eller via ekstra timer at få rabat på din uddannelse.

STUDIET SOM FRISØR

På frisørstudiet er du i skole 3 gange ugentligt samt hver 2. lørdag (26 timer ugentligt). Det giver dig nogle unikke muligheder for at have andet job, eller via ekstra timer at få rabat på din uddannelse.

EFTER ENDT UDDANNELSE

 

JOBGARANTI TIL KOSMETOLOGER
Hos Beauty and Style tilbyder vi jobgaranti til alle vores færdiguddannede kosmetologer. Hvis du efter endt uddannelse hos os, imod forventning, ikke er kommet i arbejde 6 måneder efter endt uddannelse, starter vi tilbagebetaling af din uddannelsesafgift i samme takt, som dine indbetalinger er foregået. Det er naturligvis en betingelse, at du følger uddannelsen efter alm.  gældende regler og har overholdt din økonomiske aftale. Indmeldelse, materialer og øvrige opstartsgebyrer tilbagebetales ikke. Gælder kun ved egenbetaling. Såfremt du er blevet tilbudt et job i perioden, eller International Training Academy formidler et job efter 6 måneder, til en stilling i skønhedsbranchen eller relateret branche, hvor du kan anvende din kosmetologuddannelse, og du ikke har taget imod dette jobtilbud, så bortfalder jobgarantien. Du skal samtidig kunne fremvise, at du har været aktiv jobsøgende i de 6 måneder med minimum 2 jobsøgninger pr. uge.

 

JOBMULIGHEDER
Med en kosmetolog- eller frisøruddannelse fra Beauty and Style kan du søge job inden for alle skønhedsbranchens områder. Du kan blive selvstændig, ansat i en salon, skønhedsklinik, spa- og wellnessklinik, i parfumerier, hos leverandører af hudpleje-, hår- og kosmetikprodukter, leverandører af klinikudstyr og apparater, som underviser, som samarbejdspartner med plastikkirurger eller på privathospitaler. Vores mere end 30 års erfaring, har skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig med ansættelse. Vi har ligeledes et samarbejde med Steiner, som står for ansættelse af frisører, spa- og wellness-personale til store krydstogtskibe over hele verden.

A webform by Podio