LEGERITY BEAUTY HAIR TREATMENT SHOP LEGERITY NU

Fri fragt
På ordrer over 250 kr.

Din sikkerhed
Professionelle produkter

NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Shampoo

129,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Shampoo er en luksuriøst og effektiv shampoo, der plejer et tørt og sensibelt hår. Denne shampoo giver næring fra rod til spids, og renser blidt og skånsomt dit hår. Indeholder bl.a. silke og ris protein, solsikke olie og rosemarin extrakt, som giver et glansfuldt og sundt udsende.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt

160,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt er en hårkur til fint og normalt hår. Det er en nærende hårkur der med silke og ris protein og extrakt fra solsikke olie og rosmarin, giver håret fugtighed og glans. Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt plejer fra rod til spids og efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og smidigt.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Mask – kraftigt hår

160,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Mask – Thich hair er en hårkur til tygt og kraftig hår. Det er en nærende hårkur der med silke og ris protein og extrakt fra solsikke olie og rosmarin, udglatter og giver håret fugtighed og glans. Legerity Beauty Hair Mask – Thick hair plejer fra rod til spids og efterlader håret silkeblødt, glansfuldt, smidigt og glat.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Balm – spray

160,00DKK
0 af 5

Balm Instant Detangle er en leave-in conditioner der med sit indhold af silke og ris protein, og extrakt af solsikkeolie og rosmarin fugter og plejer tørtog slidt hår. Balm Instant Detangle giver kontrol, glans og en utrolig lethed. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Cream – Leave-in cream

270,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Cream – Leave-in cream er den ideelle og ultimative finish til håret. Den unikke blanding af silke og ris protein, og extrakt af solsikkeolie og rosmarin giver dit hår en flot dybde og glans, samtidig med hold og beskyttelse i hverdagen. Anbefales til alle hårtyper.

Regenererer, styrker, vitaliserer og beskytter håret med en øjeblikkelig og langvarig silkeagtig og lysende virkning. Blandingen af specielle ingredienser indeholdt i Beauty & Health Blend formularen, er en speciel blanding af ris og silkeproteiner, solsikkeolie og rosmarinekstrakt. Disse bidrager til at forbedre effektiviteten, der kendetegner den dyrebare formulering af Legerity Beauty hårprodukterne.

BEAUTY HAIR CREAM

 

Regenererer, styrker, vitaliserer, beskytter, blødgør, lysner og gør håret lettere. Produktet hjælper med at forme og holde stilen i længere tid.

En unik aroma med friske og sensuelle dufte præsenteret i en let konsistens som er utrolig behagelig at røre ved. Let at anvende og dosere. Kan bruges på håndklædetørret eller føntørret hår, både lejlighedsvis eller dagligt.

50 ml.

270 DKK

img

Det siger vores frisørfagleder om Legerity

Legerity – Beauty Hair er min nye favorit til vask og pleje hvis du savner glans og lethed i dit hår, udtaler Steen Frank, frisørfagleder hos Beauty and Style.

Med den unikke formel af Silke- og ris protein, solsikkeolie og rosmarinekstrakt giver Legerity Shampoo en glans og lethed til håret som er helt fantastisk. Håret og hovedbunden bliver effektivt, men nænsomt renset i dybden, samtidig med at skader på hårets fibre bliver forebygget. Jeg anbefaler altid at bruge Legerity Mask til hår med længde og Legerity Balm spray til de kortere hår. Dit hår vil opnå øjeblikkeligt mere glans, hvortil du sikrer dig optimal pleje, duft og næring de næste 48 timer.

Til den perfekte afslutning på en styling bruger jeg Legerity Beauty Hair Cream, en næsten vægtløs og ultra blank Hair Cream som samler spidserne og definerer frisuren og holder hele dagen.

Legerity Beauty Hair Cream er også super at bruge hvis du ikke vasker dit hår hver dag og vil opfriske kedelige længder og spidser, og genskabe liv og glød i håret.

For mig er det en rigtig luksus serie som bringer det bedste frem i dit hår.

Bestsellers

SCREEN Hair Care Magica11 Multifunction Leave-in Spray Conditioner

160,00DKK
0 af 5

Magica11 Multifunction Leave-in Spray Conditioner har hele 11 funktioner der hjælper dig til et flot hår i dagligdagen. Reparer ødelagt hår, Anti-frizz, lettere udredning efter vask, varmebeskyttelse, beskytter hårfarven, giver glans og silke effekt, tilfører fugt, forsejler og beskytter spaltede spidser, udglattende effekt, udjevnder porrøsitet, vægtløs i håret. Anbefales til langt hår og til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Color Enlive Anti-yellow Shampoo

150,00DKK
0 af 5

Color Enlive Anti-yellow Shampoo er en blid shampoo specielt formuleret til at eliminere og kontrollere uønskede gule toner i vaskefasen. Ideel til dem med hvidt, gråt eller bleget hår som ønsker en kold nuance i håret. Indeholder UV-filtre.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Shampoo

129,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Shampoo er en luksuriøst og effektiv shampoo, der plejer et tørt og sensibelt hår. Denne shampoo giver næring fra rod til spids, og renser blidt og skånsomt dit hår. Indeholder bl.a. silke og ris protein, solsikke olie og rosemarin extrakt, som giver et glansfuldt og sundt udsende.

SCREEN Hair Care Ginie Cream – Strukturel føn lotion

150,00DKK
0 af 5

Ginie Cream er en cremet, delikat og funktionel stylingcreme. Ginie cream reducerer tørretiden og giver volume og en flot mat finish.

Beauty tips til dig

X