Fri fragt
På ordrer over 250 kr.

Din sikkerhed
Professionelle produkter

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Cream – Leave-in cream

270,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Cream – Leave-in cream er den ideelle og ultimative finish til håret. Den unikke blanding af silke og ris protein, og extrakt af solsikkeolie og rosmarin giver dit hår en flot dybde og glans, samtidig med hold og beskyttelse i hverdagen. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Shampoo

129,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Shampoo er en luksuriøst og effektiv shampoo, der plejer et tørt og sensibelt hår. Denne shampoo giver næring fra rod til spids, og renser blidt og skånsomt dit hår. Indeholder bl.a. silke og ris protein, solsikke olie og rosemarin extrakt, som giver et glansfuldt og sundt udsende.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Balm – spray

160,00DKK
0 af 5

Balm Instant Detangle er en leave-in conditioner der med sit indhold af silke og ris protein, og extrakt af solsikkeolie og rosmarin fugter og plejer tørtog slidt hår. Balm Instant Detangle giver kontrol, glans og en utrolig lethed. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt

160,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt er en hårkur til fint og normalt hår. Det er en nærende hårkur der med silke og ris protein og extrakt fra solsikke olie og rosmarin, giver håret fugtighed og glans. Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt plejer fra rod til spids og efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og smidigt.

Bestsellers

SCREEN Hair Care Magica11 Multifunction Conditioner

160,00DKK
0 af 5

Magica11 Multifunction Conditioner er en let plejende conditioner der med flere funktioner giver adskillige fordele i en enkelt, magisk gestus. Det afslutter vaskefasen, hvilket efterlader håret blødt, forstærket og temmet og tilpasser sig behovene hos alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Color Enlive Anti-yellow Shampoo

150,00DKK
0 af 5

Color Enlive Anti-yellow Shampoo er en blid shampoo specielt formuleret til at eliminere og kontrollere uønskede gule toner i vaskefasen. Ideel til dem med hvidt, gråt eller bleget hår som ønsker en kold nuance i håret. Indeholder UV-filtre.

SCREEN Hair Care Magica11 Multifunction Shampoo

150,00DKK
0 af 5

Magica11 Multifunction Shampoo er den idelle shampoo ham eller hende der ønsker nensom vask, god pleje og et sundt hår.
Den renser forsigtigt og giver adskillige fordele i en enkelt, magisk gestus. Det er velegnet til alle hårtyper og imødekommer alle de mest almindelige behov i forbindelse med hårpleje.

SCREEN Hair Care Ginie Cream – Strukturel føn lotion

150,00DKK
0 af 5

Ginie Cream er en cremet, delikat og funktionel stylingcreme. Ginie cream reducerer tørretiden og giver volume og en flot mat finish.

RENS. SERUMMER. AMPULLER. PEELINGER. CREMER.

OG MEGET ANDET

Andre var også interesseret i

SCREEN Hair Care ABC Amplify Shampoo – Volume shampoo

125,00DKK
0 af 5

Avanceret Boosting Complex Amplify shampoo er specielt udviklet til fint og svækket hår. ABC Amplify renser og plejer blidt takket være indholdet af silke-, hvede- og sojaprotiner som giver et antistastisk hår samt fugt, pleje og fylde. Anbefales til fint og svækket hår.

SCREEN Hair Care ABC Restore Shampoo – Genopbyggende Shampoo

125,00DKK
0 af 5

Avanceret Boosting Complex Restore shampoo er med sin unikke formel af hydrolyserede hvedeproteiner, pro-vitamin b5 og hydrolyserede silkeproteiner en sikker vinder til tørt og strukturskadet hår. ABC Restore shampoo renser skånsomt og blidt, tilførere pleje til et stresset og kemisk behandlet hår. Anbefales til normalt og tykt hår.

Beauty tips til dig