Fri fragt
På ordrer over 250 kr.

Din sikkerhed
Professionelle produkter

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Cream – Leave-in cream

270,00DKK 216,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Cream – Leave-in cream er den ideelle og ultimative finish til håret. Den unikke blanding af silke og ris protein, og extrakt af solsikkeolie og rosmarin giver dit hår en flot dybde og glans, samtidig med hold og beskyttelse i hverdagen. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Shampoo

129,00DKK 103,20DKK
0 af 5

Legerity Beauty Shampoo er en luksuriøst og effektiv shampoo, der plejer et tørt og sensibelt hår. Denne shampoo giver næring fra rod til spids, og renser blidt og skånsomt dit hår. Indeholder bl.a. silke og ris protein, solsikke olie og rosemarin extrakt, som giver et glansfuldt og sundt udsende.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Balm – spray

160,00DKK 128,00DKK
0 af 5

Balm Instant Detangle er en leave-in conditioner der med sit indhold af silke og ris protein, og extrakt af solsikkeolie og rosmarin fugter og plejer tørtog slidt hår. Balm Instant Detangle giver kontrol, glans og en utrolig lethed. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt

160,00DKK 128,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt er en hårkur til fint og normalt hår. Det er en nærende hårkur der med silke og ris protein og extrakt fra solsikke olie og rosmarin, giver håret fugtighed og glans. Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt plejer fra rod til spids og efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og smidigt.

Bestsellers

SCREEN Hair Care Magica11 Multifunction Conditioner

160,00DKK 128,00DKK
0 af 5

Magica11 Multifunction Conditioner er en let plejende conditioner der med flere funktioner giver adskillige fordele i en enkelt, magisk gestus. Det afslutter vaskefasen, hvilket efterlader håret blødt, forstærket og temmet og tilpasser sig behovene hos alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Color Enlive Anti-yellow Shampoo

150,00DKK 120,00DKK
0 af 5

Color Enlive Anti-yellow Shampoo er en blid shampoo specielt formuleret til at eliminere og kontrollere uønskede gule toner i vaskefasen. Ideel til dem med hvidt, gråt eller bleget hår som ønsker en kold nuance i håret. Indeholder UV-filtre.

SCREEN Hair Care Magica11 Multifunction Shampoo

150,00DKK 120,00DKK
0 af 5

Magica11 Multifunction Shampoo er den idelle shampoo ham eller hende der ønsker nensom vask, god pleje og et sundt hår.
Den renser forsigtigt og giver adskillige fordele i en enkelt, magisk gestus. Det er velegnet til alle hårtyper og imødekommer alle de mest almindelige behov i forbindelse med hårpleje.

SCREEN Hair Care Ginie Cream – Strukturel føn lotion

150,00DKK 120,00DKK
0 af 5

Ginie Cream er en cremet, delikat og funktionel stylingcreme. Ginie cream reducerer tørretiden og giver volume og en flot mat finish.

RENS. SERUMMER. AMPULLER. PEELINGER. CREMER.

OG MEGET ANDET

Beauty tips til dig

X