facebook_pixel
Hænder & Fødder
Lad de dygtige elever pleje dine hænder og fødder med en lækker mani- eller pedicure eller få lagt en smuk neglelak i din favoritfarve
Prøv vores eksklusive SPA manicure

Vidste du, at vi i gennemsnit går tæt på 20.000 km, eller halvvejs rundt om jorden på en livstid. Og at vores hænder er en af de mest aktive kropsdele vi har, som vi konstant udsætter for bakterier og skidt. Så det er ikke så mærkeligt at at vores fødder og hænder en gang i mellem trænger til ekstra pleje. Kom ind hos Beauty and Style og forkæl dig selv og dine hænder og fødder til en omgang ren forkælelse. Prøv vores eksklusive SPA Manicure – den ultimative forkælelse af hænderne. Du kan ud over en almindelig neglelak også vælge at afslutte behandlingen med fransk lak eller shellac (mod tillægsgebyr).

Det med småt

Alle priser er elevpriser. Ønsker du behandling af en færdiguddannet kosmetolog, er prisen det dobbelte. Alle vore priser tillægges et hygiejnegebyr på 10,00 DKK uanset behandling. Få du lavet flere behandlinger, er gebyret stadig kun 10,00 DKK i alt. Spar bookingtillægget på 20,00 DKK ved at booke online. Du kan booke online her fra siden. Spar kontantadministrationstillæget på 10,00 DKK ved at betale med kort. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.