facebook_pixel
Voks
Med voksning rives hårene ud med rod hvilket gør, at der går lang tid før hårene vokser ud igen, og du undgår skæg-lignende hårvækst, da hårene vil være silkebløde når de vokser ud igen
Kom ind og få vokset benene

Der er mange fordele ved at få vokset uønsket hårvækst. Med voksning rives hårene ud med rod hvilket gør, at der for det første går lang tid før hårene vokser ud igen, og for det andet vil hårene være silkebløde når de vokser ud igen. Kom ind og prøv en ‘voks af ben’ behandling, og oplev det langtidsholdbare resultat, som gør at du får lyst til at vise benene frem igen.

Det med småt

Alle priser er elevpriser. Ønsker du behandling af en færdiguddannet kosmetolog, er prisen det dobbelte. Alle vore priser tillægges et hygiejnegebyr på 10,00 DKK uanset behandling. Få du lavet flere behandlinger, er gebyret stadig kun 10,00 DKK i alt. Spar bookingtillægget på 20,00 DKK ved at booke online. Du kan booke online her fra siden. Spar kontantadministrationstillæget på 10,00 DKK ved at betale med kort. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.