Puori

PUORI SB3 Unik kombination af levende bakterier, fibrer og vitamin C

299,00 dkk
30 stk

Mindst 13 mia. levende mælkesyrebakterier fra to af verdens mest undersøgte bakteriestammer. Fyldt med fibre for at hjælpe bakterierne med at vokse og trives i tarmen og vitamin C for at hjælpe immunforsvaret.

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandPuori
Indhold30 stk
Bedømmelser
Ingredienser
Fructo-oligosakkharider, Inulin, Vitamin (Vitamin C (Ascorbinsyre)), Lactobacillus Fermentum (PCC®), Pektin, Naturlig tranebær smag, Bifidobacterium (BB-12®)

Mælkesyrebakterier findes i mange former, og for at være sikker på, at et tilskud er gavnligt og effektivt skal bakteriestammerne testes og dokumenteres.


Bifidobacterium BB-12® er en af de mest undersøgte mælkesyrebakteriestammer og har været testet i mere end 300 videnskabelige undersøgelser. Lactobacillus fermentum PCC® blev tildelt ’Health Ingredient Excellence Award’ for sine fremragende egenskaber sammenlignet med andre bakteriestammer. Bakterierne frysetørres og aktiveres med væske.


Begge vores mælkesyrebakteriestammer har vist sig at overleve surhedsgraden i maven, klæbe til tarmvæggen og kolonisere tarmen give gavnlige sundhedseffekter - alle kritiske krav et effektivt mælkesyrebakterie tilskud. Den tilsatte fiber fungerer som næringsstof for bakterierne tilskuddet, men også de eksisterende bakterier maven.


Den innovative indpakning sikrer, at bakterierne holdes i dvale indtil de indtages og sikrer fuld effekt af produktet uden at skulle have det på køl.

Nyheder