Puori

PUORI Health Essentials

429,00 dkk
30 pakker

Puori 3 kombinerer O3 fiskeolie, Vitamin D3 og M3 magnesiumkompleks til et komplet tilskud i 30 1-dagsrationer.

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandPuori
Indhold30 pakker
Bedømmelser

Puori P3 indeholder de essentielle mikronæringsstoffer, som de fleste mennesker har brug for at få tilført for at forblive sunde, smart pakket i daglige doser, som er nemme at tage med sig på farten.


O3: Omega-3 er et essentielt næringsstof, hvilket betyder, at mennesker har brug for det og skal have det fra kosten. De fleste i befolkningen får ikke nok omega-3 til at afbalancere det høje indtag af omega-6 fra den typiske vestlige kost.


D3: Vi producerer selv vitamin D når sollyset rammer vores hud og vitaminet er vitalt for en række funktioner i kroppen. Da sollyset ikke er stærkt nok fra september til marts på den nordlige halvkugle, kan vi ikke selv producere vitamin D i denne givende periode. Desuden reducerer brug af solcreme den naturlige D-vitaminproduktion. Som et resultat af disse har mange mennesker utilstrækkelige niveauer af vitamin D i kroppen store dele af året, samt yderligere er det en udfordring at få vitamin D gennem en typisk diæt. Alt dette resulterer i, at mange mennesker udvikler insufficiens eller endda mangel på D-vitamin.


M3: M3 har både sports- og sundheds egenskaber. Magnesium er et af de mest forekommende mineraler i kroppen og er involveret i mere end 300 processer i din krop, men mange mennesker får det ikke nok.


 


 

Nyheder