Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog

Bliv Lægeeksamineret Klinisk Kosmetolog!

Vi har høje ambitioner på dine vegne og garanterer dig en uddannelse af international klasse. Med en uddannelse fra Beauty and Style står du forrest i køen til de mest attraktive jobs indenfor skønhedsbranchen i både ind- og udland. Hos os bliver du en del af et landsdækkende team der sikrer dig et stort netværk indenfor branchen.

Vi glæder os til at møde dig og sammen nå dine mål. Vi følger dig tæt og hjælper dig før, under og efter din uddannelse, så du får en god start på din karriere indenfor skønhedsbranchen.

Vores elever er eftertragtede og derfor får mange et studiejob indenfor branchen allerede mens de er under uddannelse.

Hvad enten du drømmer om at starte selvstændigt og åbne din egen klinik, arbejde indenfor salgsbranchen, på en klinik, et spa og wellness center eller som kosmetolog på et krydstogtskib glæder vi os til at hjælpe dig.

Du bliver klædt på med en bred og dybdegående teoretisk viden, der følges op af praktisk træning og erfaring på klinikken. Det giver dig den bedste professionalisme og erhvervserfaring i skønhedsbehandlinger, kundekontakt og klinikdrift.

Med mere end 38 års erfaring i branchen ved vi at denne undervisningsmetode virker og ruster dig med alle de færdigheder den moderne skønhedsbranche efterspørger.

Vi uddanner dig i en lang række behandlinger såsom ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger, pedicure, manicure, hårfjerning og makeup. Ud over at udføre behandlinger, består en stor del af arbejdet i at vejlede kunden med at finde de rigtige produkter til deres behov. Kosmetologen er derfor også uddannet indenfor salg og kundepleje. I faget salgsteknik, psykologi og etik opnår du en bred viden og erfaring inden for salg og service, herunder hvordan kunden får den bedst mulige oplevelse.

kosmetolog_showcase1
kosmetolog_showcase2
butterfly_image

Kundeservice

Undervisningen består af en række fag, obligatoriske såvel som specialefag samt træning i frisørsalonen og på klinikken. Målet med fagrækken er at du lærer at vælge de rigtige produkter, metoder og teknikker under hensyn til opgavens art, kundens ønsker samt til sikkerhedsmæssige forhold.

Du lærer at strukturere og planlægge din tid, produkter og de forskellige opgaver en frisør/kosmetolog kommer ud for.  

Du lærer at skabe en fantastisk kundeoplevelse med fokus på kundens forskellighed social/kulturel baggrund. På samme tid bliver du mere selvstændig, kreativ og bedre til at udvikle løsninger til at håndtere de daglige udfordringer, lære nyt og tage ansvar.

butterfly_image

Fleksibel med din skoleplan

Individuel planlægning er et af skolens eftertragtede tilbud der giver dig tid til job, familien og fritidsinteresser samtidig med du studerer. Vi ved hvor vigtigt det er at din hverdag fungerer, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse.

Kosmetologer kan vælge mellem 32,5 timer, 20 timer, eller 15,5 timer om ugen. Du kan vælge at studere i dagtimerne, 2 lange dage om ugen eller aftener/weekend. Der er mulighed for at indhente praktisk fravær på andre tidspunkter og du har mulighed for at skifte til et andet skema under uddannelsen, hvis du får behov for det.

butterfly_image

Udnyt dit fulde potentiale

Arbejdsmarkedets krav til frisører og kosmetologer er i dag meget store. Der er to væsentlige krav, der overalt skinner igennem, og det er 1) kravet til stabilitet (dvs. et minimum af fraværsdage) og 2) kravet til salg og god kundepleje. Begge er fag, vi lægger stor vægt på og træner mest muligt. Din ekspertise, hurtighed, kundeforståelse, købmandskab m.v. er dét, der skiller dig ud fra mængden.

På skolen får du en enestående mulighed for at træne individuel salonpraktik med arbejde på mange modeller. Når du har opnået professionelle færdigheder, går både du og underviserne ind i en mere intensiv træning af salonarbejdet og dine færdigheder.

Beauty and Style er kendt for, at vi får vores elever i arbejde efter endt uddannelse.  

Hvis dette er din drøm, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed!

hellenielsen_testimonial

Helle Nielsen: Kompetent uddannelse!

"Jeg er enormt tryg ved at være her. Det er en sikkerhed for mig at vide, at jeg kommer ud med en kompetent uddannelse. Jeg valgte Beauty and Style af flere årsager. Jeg har en lang uddannelse bag mig som ergoterapeut, men manglede at indfri drømmen om at blive kosmetolog. Jeg oplevede det som en udfordrende skole, hvor jeg havde med kunder at gøre hver dag.", Helle Nielsen, tidligere elev på skolen i Kolding.

Uddannelsens
sammensætning

Vores kosmetologuddannelse er Internationalt Akkrediteret og lægeeksamineret. Vi er skolemedlem hos Dansk Kosmetolog Forening (DKF) og giver dig Jobgaranti (læs mere her). Du har i alt 2.000 timer på grunduddannelsen, hvoraf de 1.500 timer er på skolen med praktisk træning og teori og 500 timer er forberedelses og fordybelsesarbejde hjemme. Se timefordelingen nedenfor.

Uddannelse med specialister indenfor hver deres fagområde

Hos Beauty and Style er vores standarder og ambitioner høje når vi uddanner fremtidens personale indenfor skønhedsbranchen.

Vores underviserteam består af professionelle kosmetologer til den praktiske træning af behandlinger. Vi gør meget ud af at dygtiggøre og motivere vores undervisere på faglig udvikling flere gange om året for at give dig en tidssvarende uddannelse med den sidste nye viden indenfor branchen.

Til at forestå undervisningen indenfor anatomi, fysiologi, dermatologi og mikrobiologi har vi tilknyttet et landsdækkende team af læger og en psykolog der underviser i psykologi og etik.

uddannelsesemnepå skolenHjemme
Anatomi / fysiologi100100
Ernæringslære2020
Mikrobiologi / hygiejne2020
Dermatologi / sygdomslære3010
Kemi-og produktlære2020
Virksomhedsøkonomi / iværksætteri1410
Salgsteknik / kundepsykologi / etik3430
Hjertelungeredning / førstehjælp120
Hudanalyse / hudelementer / hudpleje52070
Fordybelsesarbejde040
Makeup inkl. teori3020
Kropsmassage- / behandlinger inkl. teori6020
Apparatur / elektroterapi / fysik4040
Ansigtsbehandlinger inkl. teori600100
Timer i alt1500500
Daghold

Daghold

Måneder: 12 Timer ugentligt: 32,5 Mandag til fredag: 9.00 - 15.30

Deltid

Deltid

Måneder: 18 Timer ugentligt: 20 2 dage ugentligt: 9.00 - 19.00

Aftenhold

Aftenhold

Måneder: 24 Timer ugentligt: 15,5 2 dage ugentligt: 16.00 - 21.00 + hver 2. lørdag: 09.00 - 15.00+ hver 1 ekstra dag hver 2. uge á 5 timer

studiet der passer til dig

DU får tid til familie og fritidsinteresser samtidig

DU kan vælge mellem 32,5 timer, 20 timer, eller 15,5 timer om ugen. DU kan vælge at studere i dagtimerne, 2 lange dage om ugen eller aftener/weekend. DU kan indhente praktisk fravær på andre tidspunkter og DU har mulighed for at skifte til et andet skema under uddannelsen, hvis du får behov for det. DU har mulighed for op til 1 års orlov. Udover den planlagte ferie, har DU 1 valgfri ferieuge. Hos os får DU frihed til selv at planlægge din hverdag.

adam-winger-WDmvpGs2060-unsplash
butterfly_image

Undervisningsform

Undervisningen er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem den teoretiske og kosme- tologiske undervisning. Undervisningen sigter mod at skabe så gode betingelser for indlæring som muligt. Ved introduktionssamtalen med den enkelte elev, kortlægges så vidt muligt, elevens forudsætninger og hermed hvilke overvejelser den enkelte underviser skal gøre sig og om der skal etableres hjælpeforanstaltninger for eleven. Det kan være at undervisningen i nogle tilfælde skal foregå mere individuelt (evt. udlevere pensum på andet sprog) eller med særlig fokus på ekstraskolelære aktiviteter. De ofte forekommende skift i metodik (teori og praktik) hjælper den enkelte til at bygge bro mellem teoretiske områder i fagene og dagligdagen/praktikken.

butterfly_image

Strukturen

Strukturen i uddannelsen er bygget om forholdsvis korte moduler (sekvensering), ikke for at atomisere stoffet, men for at sikre at de grundlæggende færdigheder er indarbejdede og således at undervisningen forestår dynamisk og udviklende. Der benyttes følgende undervisningsformer: Klasseundervisning, terminsøvelser, samtaleundervisning, cases, gruppearbejde, kursusarbejder, opgaveløsning og praktik. Efter hvert modul er der evaluering; det kan være som multiple-choice opgaver, fremlæggelse af speciale, praktiske øvelser eller egentlige prøveeksaminer. Hertil kommer mindst en (halvårlig) mundtlig samtale mellem skoleleder/daglig leder og elev. Hensigten er her at afstemme forventninger og mål for den enkelte.

butterfly_image

Praktisk klinikundervisning

I praktisk klinikundervisning behandler eleven modeller/klienter udefra. Det vil sige at den enkelte elev bliver vurderet af udefrakommende personer. Det er derfor nødvendigt, både som kosmetologstuderende og som færdig kosmetolog, at fremstå professionelt og kompetent. Det er af afgørende betydning at eleven skal have en høj personlig hygiejne og være professionelt påklædt. Kosmetologuddannelsen er en erhvervsmæssig uddannelse, der i undervisningen er en kombination af teori og praktik. Den praktiske del ligger meget tæt op ad den virkelighed, som den færdige kosmetolog efter eksamen kommer ud til. Ved siden af de praktiske skønhedsbehandlinger, oplæres eleven i praktisk klinikdrift. Undervisningen omfatter organisation, samarbejde, kundekontakt og akkuratesse; disse elementer vægtes højt hos efterfølgende arbejdsgivere. Formålet med disse foranstaltninger er, at eleven med det sammen forstår hvordan en klinik fungerer i praksis. Eleven skal lære at fungere/arbejde i et team. Undervisningen er tilrettelagt således at undervisningen og kliniktræningen hænger uløseligt sammen. Mange kompetencer læres bedst i den praktiske undervisning og derfor udvikles professionalismen i behandlingen støt fra første til sidste behandling.

butterfly_image Fuld pris

Opstartsgebyr: 17.800 kr. 2 stk. kitler i alt: 880 kr. Månedsbetaling daghold: 3.250 kr. Månedsbetaling deltidshold: 2.175 kr. Månedsbetaling aftenhold: 1.625 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat

Såfremt du indbetaler hele uddannelsens pris inden holdstart opnår du yderligere i alt 3.500 kr. i rabat

butterfly_image Halv pris

Opstartsgebyr: 17.800 kr. 2 stk. kitler i alt: 880 kr. Der tages ekstra 350 praktiske kliniktimer, og der gives 50 % rabat (samlet 19.500 kr.) på månedsbetalingerne: Månedsbetaling daghold: 1.625 kr. Månedsbetaling deltidshold: 1.087,50 kr. Månedsbetaling aftenhold: 812,50 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat

*Der er et begrænset antal pladser med ekstra praktiske timer for rabat. Kontakt os for at høre nærmere.

butterfly_image Næsten gratis

Opstartsgebyr: 17.800 kr. 2 stk. kitler i alt: 880 kr. Der tages ekstra 700 praktiske kliniktimer, og der gives 100 % rabat (samlet 39.000 kr.) på månedsbetalingerne: Månedsbetaling daghold: GRATIS Månedsbetaling deltidshold: GRATIS Månedsbetaling aftenhold: GRATIS

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat

*Der er et begrænset antal pladser med ekstra praktiske timer for rabat. Kontakt os for at høre nærmere.

Studér fra 0 kr. pr. måned

Hos os kan DU koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse, uden at bekymre DIG om økonomi!
  • Spar 39.000 kr. Du kan spare op til 39.000 kr. ved at tage 350 eller 700 ekstra praktiske timer og din pris kan være helt ned til 0 kr. om måneden, hvor du betaler kun et mindre opstartsbeløb på 17.800 kr.
  • Spar 2.000 kr. Du kan spare yderligere 2.000 kr. hvis du betaler opstartbeløbet senest 14 dage inden holdstart.
  • S.U. Du kan kombinere med et S.U. berettiget studie og dermed få S.U.
  • Overbygning Du får muligheden for business experience diploma - en lang række ekstra kompetencegivende kurser indenfor f.eks. single eyelash, extensions, neglekurser, hotstone osv.
jobgaranti

DU får adgang til attraktive jobs og undgår at stå uden job

Vi giver DIG dine månedsbetalinger tilbage hvis DU ikke kommer i arbejde indenfor 6 måneder efter endt uddannelse. Læs om betingelserne for jobgarantien her.

læs mere om jobgaranti  
uddannelse_eksamen_aalborg

Mød vores dygtige undervisere

Med et team på mere end 25 dygtige og dedikerede undervisere, har vi en stærk base for at tilbyde dig landets bedste uddannelser. Fra yndlingsteknik til insiders syn på branchetrends, de er her for dig, for at inspirere og guide dig gennem din uddannelse
Karin KARIN FJELDGAARD Kosmetologuddannelse
Nelly NELLY PLOUG Lead Educator
Lotte LOTTE JENSE Frisøruddannelse
Anne ANNE JOHANSEN Kosmetologuddannelse
Steen STEEN BRUUN Frisørfagleder

Få yderligere information

Podio - CRM done right