facebook_pixel
CSR
&
beauty and style

VI PASSER PÅ VORES OMGIVELSER!

For at bevare skønheden i verden er vi nødt til at passe på hinanden og på vores omgivelser. Hos Beauty and Style opererer vi ud fra tre principper, nemlig: Gennemsigtighed, god etik og miljøvenlighed.

  1. Gennemsigtighed – For os som virksomhed er det vigtig, at alle love og regulativer overholdes og at alle skatter betales i henhold til loven.
  2. God etik – Vi er i daglig kontakt med mange mennesker, og hos os er der plads til alle. Enhver interaktion skal være styret af gensidig respekt, integritet og ærlighed.
  3. Miljøvenlighed – Klimaforandringer er en af de største udfordringer i vor tid. Det påvirker os alle – forbrugere, virksomheder, leverandører osv. Derfor er det vigtigt for os at de produkter vi anvender i undervisningen og i de daglige behandlinger i skoleklinikkerne kommer fra leverandører, som også tager socialt ansvar og tænker på miljøet.

 

ET SAMARBEJDE FOR UNGDOMMEN!

Beauty and Style har indgået et partnerskab med Ungdommens Røde Kors

Beauty and Style ønsker at støtte op omkring flere af de projekter, som Ungdommens Røde Kors løbende gennemfører med det formål, at flere af vore unge får en bedre hverdag, der igen kan skabe basis for et bedre liv på kort sigt såvel som på lang sigt.

For tiden støtter Beauty and Style op omkring projektet ”SE MIG”, hvor målet er at skabe trygge rammer i form af organiserede dagtilbud for unge oversete børn, der har været en del af ensomhed, misbrug og vold.