BABOR Body Protection SPF 30

335,00DKK
0 af 5

Optages hurtigt, intensivt fugtgivende bodylotion med SPF 30 for at beskytte mod for tidlig aldring af huden, forårsaget af UV-stråling og miljøfaktorer.

BABOR De-Stress and Repair Lotion

250,00DKK
0 af 5

Den intensivt afkølende After Sun Lotion for ansigt og krop med udvalgte aktive ingredienser reducerer markant ubehagelige følelser af spænding, irritation og varme. Det afkøles, absorberes hurtigt og understøtter regenerering af huden.

BABOR Neuro Intensive Calming Cleanser

310,00DKK
0 af 5

En mild rensemælk til ekstremt tør, følsom hud

BABOR Shaping Feet Smoothing Balm

175,00DKK
0 af 5

Feet Smoothing Balm er en kraftig creme til intensiv pleje af hård, revnet hud.

DEPILEVE Waxing Folisan (mod indgroede hår)

120,00DKK
0 af 5

Effektive behandling til indgroede hår.

SCREEN Hair Care Curlbuster keratin spray – udglattende spray conditioner

195,00DKK
0 af 5

Curlbuster keratin spray – udglattende spray conditioner er en balsam spray med udglattende effekt. Curlbuster keratin spray vedligeholder keratinudglatningen og hjælper med at glatte dit hår når du styler og glatter dit hår. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Ginie Cream – Strukturel føn lotion

150,00DKK
0 af 5

Ginie Cream er en cremet, delikat og funktionel stylingcreme. Ginie cream reducerer tørretiden og giver volume og en flot mat finish.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt

160,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt er en hårkur til fint og normalt hår. Det er en nærende hårkur der med silke og ris protein og extrakt fra solsikke olie og rosmarin, giver håret fugtighed og glans. Legerity Beauty Hair Mask – fint/normalt plejer fra rod til spids og efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og smidigt.

SCREEN Hair Care Legerity Beauty Hair Mask – kraftigt hår

160,00DKK
0 af 5

Legerity Beauty Hair Mask – Thich hair er en hårkur til tygt og kraftig hår. Det er en nærende hårkur der med silke og ris protein og extrakt fra solsikke olie og rosmarin, udglatter og giver håret fugtighed og glans. Legerity Beauty Hair Mask – Thick hair plejer fra rod til spids og efterlader håret silkeblødt, glansfuldt, smidigt og glat.

SCREEN Hair Care Magica11 Multifunction Leave-in Spray Conditioner

160,00DKK
0 af 5

Magica11 Multifunction Leave-in Spray Conditioner har hele 11 funktioner der hjælper dig til et flot hår i dagligdagen. Reparer ødelagt hår, Anti-frizz, lettere udredning efter vask, varmebeskyttelse, beskytter hårfarven, giver glans og silke effekt, tilfører fugt, forsejler og beskytter spaltede spidser, udglattende effekt, udjevnder porrøsitet, vægtløs i håret. Anbefales til langt hår og til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Shine Up Spray – Glansspray

175,00DKK
0 af 5

Shine Up Spray giver dit hår en fantastisk glans og glød, og med sin lette sprayfunktion gør håret blødt og let at børste.

SCREEN Hair Care Shoot Spray – Udglattende styling spray

150,00DKK
0 af 5

Shoot Spray til dig der elsker glat hår og samtidig vil tilfører håret lugt og glans. En super spray til at hjælpe med udglatning, både med føn og styler.

SCREEN Hair Care Whipped Cream – anti frizz og volume

125,00DKK
0 af 5

Whoipped Cream er en blød stylingcreme der giver mulighed for at eksperimentere med forskellige stilarter og frisurer. Få kontrol over dit hår med hold, dedination og en naturlig fylde. Anbefales til alle hårtyper.

SCREEN Hair Care Whoop Spray – Volume og textur

150,00DKK
0 af 5

Whoop Spray giver dine krøller nyt liv og tilfører fylde og kontrol.

SKINBIOTIC Mr & Mrs Wash 

160,00DKK
0 af 5

Renseduo, Gel & tonic.

Doser lidt gele i håndfladen, tilføj lidt vand og fordel på huden. Skum produktet op med cirkulære bevægelser og fjern til sidst med vand.

Ikke til øjne.

X