Frisøruddannelse

2 år

Frisøruddannelsen hos Beauty and style er en frisøruddannelse i topklasse og efter internationale standarder. Du vil blive uddannet i klippeteknikker, hårfarvning, permanent og styling, men også i kundevejledning og rådgivning omkring stil, farve og frisurer. Vi vil få din kreativitet og professionalisme til at vokse for hver dag du er på skolen. Du vil efter endt uddannelse kunne mestre alt om hår, farver og vejledning.

Vores 2-årige frisøruddannelse er opdelt i moduler med indlagte teoretiske og praktiske prøver, som sikrer din udvikling gennem hele forløbet. Du lærer frisørhåndværket helt fra bunden, og for at skabe den mest optimale forståelse for faget vil den teoretiske og praktiske del af undervisningen foregå sideløbende.

Vi er den førerende private frisørskole i Danmark, og vi garanterer en moderne uddannelse, der både følger tidens trends og frisørfagets klassiske færdigheder.

Som uddannet frisør fra Beauty and style får du et solidt fondament at bygge din fremtid på, hvad enten du vil arbejde som frisør i en salon, være selvstændig, eller arbejde inden for skønhedsbranchen. Der er mange muligheder, og valget er dit.

Beauty and style har med mere end 38 års erfaring inden for undervisning og uddannelse, skabt et stort netværk af kontakter, som kan være dig behjælpelig i dit fremtidige virke som frisør. Vi samarbejder bl.a. med Steiner, som står for ansættelse af frisører, spa- og wellness-personale til store krydstogtskibe over hele verden, og med mange frisørsaloner, spa- og welless-saloner og leverandører.

butterfly_image

Kundeservice

Undervisningen består af en række fag, obligatoriske såvel som specialefag samt træning i frisørsalonen og på klinikken. Målet med fagrækken er at du lærer at vælge de rigtige produkter, metoder og teknikker under hensyn til opgavens art, kundens ønsker samt til sikkerhedsmæssige forhold.

Du lærer at strukturere og planlægge din tid, produkter og de forskellige opgaver en frisør/kosmetolog kommer ud for.  

Du lærer at skabe en fantastisk kundeoplevelse med fokus på kundens forskellighed social/kulturel baggrund. På samme tid bliver du mere selvstændig, kreativ og bedre til at udvikle løsninger til at håndtere de daglige udfordringer, lære nyt og tage ansvar.

butterfly_image

Fleksibel med din skoleplan

Individuel planlægning er et af skolens eftertragtede tilbud der giver dig tid til job, familien og fritidsinteresser samtidig med du studerer. Vi ved hvor vigtigt det er at din hverdag fungerer, så du kan koncentrere dig fuldt ud om din uddannelse.

Kosmetologer kan vælge mellem 32,5 timer, 20 timer, eller 15,5 timer om ugen. Du kan vælge at studere i dagtimerne, 2 lange dage om ugen eller aftener/weekend. Der er mulighed for at indhente praktisk fravær på andre tidspunkter og du har mulighed for at skifte til et andet skema under uddannelsen, hvis du får behov for det.

butterfly_image

Udnyt dit fulde potentiale

Arbejdsmarkedets krav til frisører og kosmetologer er i dag meget store. Der er to væsentlige krav, der overalt skinner igennem, og det er 1) kravet til stabilitet (dvs. et minimum af fraværsdage) og 2) kravet til salg og god kundepleje. Begge er fag, vi lægger stor vægt på og træner mest muligt. Din ekspertise, hurtighed, kundeforståelse, købmandskab m.v. er dét, der skiller dig ud fra mængden.

På skolen får du en enestående mulighed for at træne individuel salonpraktik med arbejde på mange modeller. Når du har opnået professionelle færdigheder, går både du og underviserne ind i en mere intensiv træning af salonarbejdet og dine færdigheder.

Beauty and Style er kendt for, at vi får vores elever i arbejde efter endt uddannelse.  

Hvis dette er din drøm, kan vi hjælpe dig med at gøre din drøm til virkelighed!

Frisørudannelse 2 år

Fagindhold

 • Klippeteori
 • Herreklipning
 • Dameklipning
 • Farveteori
 • Hårfavning
 • Hårfavning Specialteknikker
 • Føntørring
 • Styling
 • Opsætning
 • Permanent
 • Keratinbehandling
 • Skægklipning
 • Værktøjslære
 • Produktlære
 • Salgstræning
 • Arbejdsmiljø og Ergonomi
 • Psykologi og kundepleje
 • IT og booking
 • Make-Up
 • Farvning af bryn og vipper med vippebuk
 • Fotokonkurrence

Kursets varighed: 24 måneder. Timer pr. uge: 26 timer Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 1.625 kr. pr. måned over 24 måneder

syllabus
 

haircut-icon Fuld pris

Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 1.625 kr. pr. måned over 24 måneder Pris i alt: 56.800 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat.

Såfremt du indbetaler hele uddannelsens pris inden holdstart opnår du yderligere i alt 3.500 kr. i rabat.

haircut-icon Halv pris

Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 812,50 kr. pr. måned over 24 måneder Ekstra praktiktimer: Ekstra 350 praktiske kliniktimer Pris i alt: 37.300 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat.

Såfremt du ikke gennemfører de ekstra praktiske timer eller din uddannelsesaftale ophører før tid, opkræves der for de manglende praktiske timer iht. betingelserne.

Der er begrænsning på antallet af pladser med ekstra praktiske timer. Kontakt studievejledningen for at høre om dine muligheder.

haircut-icon Næsten gratis

Opstartsgebyr: 17.800 kr. Månedsbetaling: 0 kr. pr. måned over 24 måneder Ekstra praktiktimer: Ekstra 700 praktiske kliniktimerPris i alt: 17.800 kr.

Mulige rabatter Såfremt du betaler opstartsgebyr senest 14 dage før holdstart opnår du 2.000 kr. i rabat.

Såfremt du ikke gennemfører de ekstra praktiske timer eller din uddannelsesaftale ophører før tid, opkræves der for de manglende praktiske timer iht. betingelserne.

Der er begrænsning på antallet af pladser med ekstra praktiske timer. Kontakt studievejledningen for at høre om dine muligheder.

jobgaranti

DU får adgang til attraktive jobs og undgår at stå uden job

Vi giver DIG dine månedsbetalinger tilbage hvis DU ikke kommer i arbejde indenfor 6 måneder efter endt uddannelse. Læs om betingelserne for jobgarantien her.

læs mere om jobgaranti  
uddannelse_eksamen_aalborg

Få yderligere information

Podio - CRM done right

Mød vores dygtige undervisere

Med et team på mere end 25 dygtige og dedikerede undervisere, har vi en stærk base for at tilbyde dig landets bedste uddannelser. Fra yndlingsteknik til insiders syn på branchetrends, de er her for dig, for at inspirere og guide dig gennem din uddannelse
Karin KARIN FJELDGAARD Kosmetologuddannelse
Nelly NELLY PLOUG Lead Educator
Lotte LOTTE JENSE Frisøruddannelse
Anne ANNE JOHANSEN Kosmetologuddannelse
Steen STEEN BRUUN Frisørfagleder