Klipning og farve

Trænger dit hår til nyt liv og mere glans? Og er du samtidig træt af frisører, der koster en bondegård? Så er du kommet til det rette sted. Hos Beauty and Style tilbyder vi hårklipning og farve til billige priser. Uanset hvad du måtte have af specifikke ønsker og krav, står vores dygtige frisørelever klar til at opfylde netop dette.

Alle skal have råd til selvforkælelse og flot hår, hvorfor du skal bestille din næste tid til en billig klipning og hårfarvning hos Beauty and Style, og bliv klar til sommer- eller vintermånederne. Med vores mange års erfaring i bagagen, er du sikker på, at du altid vil være i trygge hænder.

3 vare(r)
180 minutter
180 minutter
180 minutter
3 vare(r)

Skræddersyet klipning og farve

Vores hår er en stor del af vores identitet, hvorfor vi ved, hvor vigtigt det er, at man har tillid til sin frisør. Hos os er dig og dit hår i højsædet, og vores passion er at give dig den bedste mulige oplevelse. Vores dygtige undervisere superviserer eleverne under klipning og hårfarvning, og er altid til rådighed, hvis du skulle sidde inde med spørgsmål. Vores frisører er specialiseret i at analysere hår, og de kan derfor give dig den helt rette individuelle vejledning og rådgivning, hvorfor du er sikret en behandling, som passer til netop dig og dine ønsker. Desuden gør vores frisører kun brug af professionelle og anerkendte brands og produkter, så dit hår med garanti opnår et optimalt resultalt. Så drømmer du om sundt hår i flotte farver og nuancer, lad vores elever hjælpe dig. Sammen med dig, vil vi finde den helt rigtige farvesammensætning og behandling.

Behandlinger til billige priser

Uanset om du har lyst eller mørkt hår, og uanset om du har kort, mellemlangt eller langt hår, har vi en billig pakkeløsning hertil. Vi tilbyder både helfarve, striber og bundfarve af udgroninger i forbindelse med din klipning. Vores priser af hårfarvning og klipning kan du finde på siden her – men hvis du eksempelvis har skulderlangt hår, kan du få farve og klip til kun 575 kr. Særligt er balayage blevet populært på det seneste, som er en frihåndteknik, der giver et smukt og naturligt hårlook. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også balayage og reflekser til billige priser. Vores behandlinger inkluderer hårfarvning, klipning, vask og føntørring, og for kun 65 kr. ekstra kan du få en lækker hårkur til efterbehandling. Du kan eventuelt også kombinere din klipning og farve med et permanent vippebuk eller permanent hårforlængelse.

Klipning og farve i en god sags tjeneste

Udover at priserne hos vores frisører er markant lavere end gennemsnittet, så hjælper du også vores dygtige elever med at få den essentielle og nødvendige klippeerfaring. Der er mange penge at spare hos vores frisører her hos Beauty and Style. På trods af de billige priser lover vi, at vi hverken går på kompromis med kvalitet eller den gode service. Alle fortjener et pusterum fra hverdagens udfordringer, og vi er her for give dig netop dét. Alt du skal gøre er at sætte dig til rette i frisørstolen, drikke en kop kaffe og lade os sørge for dit drømmehår.

Hvem er vi?

Hos Beauty and Style går vi op i skønhed og velvære, og at kundeoplevelsen altid kommer i første række. Vi har afdelinger i København, Odense, Kolding, Aarhus og Aalborg, som alle udbyder frisør- og kosmetologbehandlinger. Vi har uddannet elever i mere end 35 år hos international Training Academy, og vi har et stærkt fokus på både træning og erfaring. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, kan du kan kontakte os på siden her eller booke din næste behandling til selvforkælelse her. Vi har desuden også en online shop med mange gode tilbud på både makeup og personlig pleje. Vi glæder os til at høre fra dig!