En verden af skønhed

BEHANDLINGER

Vi bliver aldrig for gamle til at forkæle os selv eller hinanden. Giv dig selv en fortjent pause fra hverdagen med skønne behandlinger hos vores kosmetolog- og frisørelever. Hos Beauty and Style anvender vi kun professionelle anerkendte brands, og vi er specialiseret i at analysere huden og dit hår og kan derfor give den rette individuelle produktvejledning.

 

img

KOSMETOLOG

Hos Beauty and Style tilbyder vi et stort udvalg af kosmetologbehandlinger til gode priser

img

HÆNDER & FØDDER

Plej dine negle med en lækker mani- eller pedicure, få lagt en flot farve med den langtidsholdbare gellak eller prøv et af vores mange andre tilbud.

img

ANSIGTSBEHANDLINGER

Se vores brede udvalg af eksklusive ansigtsbehandlinger og find den ultimative behandling til netop din hud og dine behov.

img

KROPSBEHANDLINGER

Forkæl dig selv med en lækker massage eller en luksuriøs helkropsbehandling med lækre hudplejeprodukter.

img

BRYN & VIPPER

Farvning, retning, korrektion, vippebuk eller eyelash extention? Vi tilbyder det hele.

img

VOKS

Kom ind og prøv den mest populære hårfjerningsmetode i landet, nemlig voks. Lad vores dygtige elever hjælpe dig af med uønsket hårvækst.

img

MAKE-UP

Skal du giftes eller til stor fest og vil have lagt den perfekte make-up, eller kunne du tænke dig at få vejledning i hvilke farver der passer netop til dig?

img

FRISØR

Hos Beauty and Style tilbyder vi et stort udvalg af frisørbehandlinger til gode priser

img

MAKE-UP

Skal du giftes eller til stor fest og vil have lagt den perfekte make-up, eller kunne du tænke dig at få vejledning i hvilke farver der passer netop til dig?

img

KLIPNING

Ønsker du en helt ny frisure eller skal spidserne blot studses? Vi klipper både mænd, kvinder og børn i alle aldre og i alle slags frisurer.

img

FARVE AF HÅR

Trænger håret til at blive opfrisket med en frisk helfarve eller ønsker du blot reflekser? Vi anvender farver uden ammoniak, resorcinol og ppd.

img

PERMANENT

Er du træt af det flade hår og er en af dem, der ofte krøller håret? Med en permanent kan du få lavet alt fra fylde til små spiralkrøller, som bringer nyt og langvarigt liv til dit hår.

img

OPSÆTNING AF HÅR

Skal du konfirmeres, giftes, til gallafest eller anden stor fest, hvor håret skal sidde perfekt, så lad en af vores dygtige elever klare din opsætning.

img

BARBERING

Vores eksklusive skægbarbering foregår med barberkniv, og inkluderer ligeledes afrensning af huden og efterfølgende cremepleje.

img

FIND FANTASTISKE TILBUD PÅ FACEBOOK

``Synes godt om`` og hold godt øje med vores sociale medier. Her poster vi ofte gode tilbud!

X