BABOR

BABOR ReVersive Dual Serum

1.695,00 dkk
4x10 ml

En 4 ugers intensiv behandling, som åbner op for dit personlige skønhedspotentiale.


Eksklusivt to-faset serum til en fire-ugers behandling
I begyndelsen af hver uge blandes de to sera til en innovativ mikro-emulsion

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandBABOR
SUB-BRANDReVersive
Indhold4x10 ml
Bedømmelser

Takket være den innovative booster-teknologi, aktiveres dette serum til en syv-dages behandling. Når den aktiveres blandes serummets to faser og skaber en mikro-emulsion, der trænger synligt hurtigere og dybere ned i huden.
Det giver RE-YOUTH COMPLEX i denne serum dens højintensive effekt. Sættet indeholder fire små ReVersive anti-aging dual serum, hver designet til en syv-dages kur. For det bedste resultat, bør det anvendes over en fire ugers periode, i harmoni med hudens naturlige fornyelsescyklus.


En 4 ugers intensiv behandling. Takket være en ekstraordinær boostereffekt, blandes de to serummer og skaber en innovativ mikro-emulsion.


Den ultrafine mikro-emulsion absorberes langt dybere og hurtigere ind i huden end tidligere BABOR-produkter og får huden til at føles utrolig blød og glattere at røre ved. Det giver også huden et fastere, mere ensartet og ungdommeligt udseende.


BABOR's eksklusive præcisionsformel indeholder de højtydende, aktive ingredienser telovitin, agicyl, epocyl og lumicol, som gendanner hudens individuelle, ungdommelige udstråling.


Bruges om morgenen og / eller aftenen efter rensning. Hver REVERSIVE anti-aging dual serum er designet til syv dage og bør bruges helt på den tid. For at få de bedste resultater, skal du bruge de fire ampuller over en periode på fire uger, i overensstemmelse med hudens naturlige regenereringscyklus.


INGREDIENSER:

Nyheder