BABOR

BABOR HSR Lifting Foam Mask

395,00 dkk
75 ml

En luksuriøs skummaske med løfteeffekt


Giv huden energi med øjeblikkelig udglattende effekt
For en fastere teint og synligt forbedret hudelasicitet
Løftekraft i en mindeværdig præsentation
Tilfører og indkapsler fugt

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandBABOR
SUB-BRANDHSR
Indhold75 ml
Bedømmelser

Som huden ældes mister den elasticitet og rynker dannes. Med denne luksuriøse anti-wrinkle foam mask, har BABOR forskere igen udviklet et innovativt produkt på området for kosmetiske løft behandlinger. Tre yderst effektive aktive ingredienser er kombineret i HSR® Lifting Integral Complex for at skabe en all-round anti-rynke effekt: Multitendyne aktiverer dannelsen af kollogenfibre og bevarer hudens elasticitet. Liftolution danner et netværk på hudens overflade og har en øjeblikkelig micro-løft funktion. Glyco-Stop reducerer rynker indefra ved at forhindre glycosyleringen (den biokemiske syntese der sker, når sukker og protein blandes) af kollagenfibrene. Denne holistiske løfteeffekt reducerer synligt og kontinuerligt fine linjer og rynker, giver huden et glattere udseende og opstrammer ansigtets konturer.


En luksuriøs skummaske med anti-rynke-effekt, som passer til alle hudtyper.


Den giver huden et glattere udseende og strammer konturerne op


Tre ekstremt effektive aktive ingredienser kombineres i HSR Lifting Integral Complex, og skaber en overbevisende anti-rynke effekt: Multitendyn aktiverer dannelsen af ??kollagenfibre og bevarer hudens elasticitet. Liftolution skaber en netlignende film på huden og har en opstrammende virkning. Glyco-Stop reducerer rynker indefra ved at forhindre kollagenglykation.


Rens dit ansigt. Ryst flasken kraftigt. Sprøjt skummasken ud på din håndflade og smør den ud på dit ansigt. Lad den sidde og virke i 10 minutter. Masser evt. overskud i huden eller fjern med en klud.


INGREDIENSER:

Nyheder