BABOR

BABOR De-Stress and Repair Lotion

250,00 dkk
150 ml

Den intensivt afkølende After Sun Lotion for ansigt og krop med udvalgte aktive ingredienser reducerer markant ubehagelige følelser af spænding, irritation og varme. Det afkøles, absorberes hurtigt og understøtter regenerering af huden.

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandBABOR
SUB-BRANDDoctor BABOR
Indhold150 ml
BedømmelserHuden viser ofte en følelse af spænding og tørhed efter at have været udsat for solen. Den intensivt afkølende After Sun Lotion for ansigt og krop med udvalgte aktive ingredienser reducerer markant ubehagelige følelser af spænding, irritation og varme. Det afkøles, absorberes hurtigt og understøtter regenerering af huden.


Skønhedsbonus: en garvningsaccelerator lavet af munkes peberekstrakt får vores hud til at se godt udhvilet i længere tid.
Squalane og panthenol regulerer fugtigheden i huden. En speciel svampeekstrakt fremmer regenerering af hudirritationer og lindrer øjeblikkeligt. Monks Pepper stimulerer melaninsyntesen til en længerevarende og mere jævn "suntan". Cikorieekstrakt har en virkning, der ligner D-vitamin: Det forstærker hudens eget beskyttende skjold.
Huden virker markant roligere og mere afslappet, selv efter langvarig eksponering for solen.
Påfør jævnt på rengjort, tør hud efter solbadning eller efter enhedsbehandlinger.
Nyheder