BABOR

BABOR Ampul Gold Edition

265,00 dkk
7x2 ml

En gylden perle til hver dag i ugen: for første gang præsenterer BABOR skønhedsikonampullen i gyldne glasampuller. Erhverv en luksuriøs skat med Special Edition: tre forskellige ampuller i et sæt.

fri fragt ved køb over 249,-
Specifikationer
BrandBABOR
SUB-BRANDAmpuller
Indhold7x2 ml
BedømmelserEn gylden perle til hver dag i ugen: for første gang præsenterer BABOR skønhedsikonampullen i gyldne glasampuller. Erhverv en luksuriøs skat med Special Edition: tre forskellige ampuller i et sæt.
Hydra Plus: forfriskende tørsteslukker til hud med behov for fugt. Hyaluronsyre og en vegetabilsk fugtighedscreme giver intensiv fugtighed. For en frisk hud.
Beauty Rescue: En rigtig allrounder, der også hjælper med at "genstarte" huden, når en hektisk, stressende livsstil tager sin vejafgift. Den aktive ingrediens Epocyl øger hudens egen fugtopbevaringsfunktion og understøtter hudens naturlige barrierefunktion.
3D-opvarmning: Træning til ansigtskonturerne. Ansigtsfunktioner forekommer fastere og ungdommelig glattere. Hud der har behov for regenerering, ser ud til at være glattere og fastere på samme tid. Hudens elasticitet øges. Reduktion af "dobbelt hageeffekt".
Hydra Plus: En kombination af hyaluronsyre og en vegetabilsk fugtighedscreme giver intensiv fugt. For en frisk hud.
Beauty Rescue: Huden virker strålende og klar til at imødekomme de daglige udfordringer.
3D-firming: Værdifuld organisk silicium, ekstrakter af ældreblomst og gul valmue forbedrer vævets fasthed og hudelasticitet.
Efter rensning med BABOR CLEANSING-produkter. Ryst ampullen, og dæk ampullen med et væv eller den medfølgende ampulåbner. Hold ampullen, ved ampullen og åbneren, og bryd den åben med en pludselig rykkende bevægelse på den nederste, farvede ring. Hæld koncentrat i håndfladen, og arbejd ind i ansigt, nakke og décolleté. Klap forsigtigt ind i huden. Påfør derefter hudplejecreme.
Nyheder