facebook_pixel
behandlinger
hos beauty and style
En verden af skønhed
Vi bliver aldrig for gamle til at forkæle og selv eller hinanden. Giv dig selv en fortjent pause fra hverdagen med skønne behandlinger hos vores kosmetolog- og frisørelever. Hos Beauty and Style anvender vi det professionelle anerkendte brands BABOR. Vi er specialiseret i at analysere huden og kan derfor give den rette, individuelle produktvejledning.


Kosmetolog
Hos Beauty and Style tilbyder vi et stort udvalg af kosmetologbehandlinger til gode priser

Plej dine negle med en lækker mani- eller pedicure, få lagt en flot farve med den langtidsholdbare shellac eller prøv en af vores mange andre tilbud.

Se vores brede udvalg af eksklusive ansigtsbehandlinger og find den ultimative behandling til netop din hud og dine behov.

Forkæl dig selv med en lækker massage eller en luksuriøs helkropsbehandling med lækre hudplejeprodukter. Se hele udvalget af kropsbehandlinger her.

Farvning, retning, korrektion, vippebuk eller eyelash extention? Vi tilbyder det hele. Se oversigten over behandlingsmuligheder her.

Kom ind og prøv den mest populære hårfjerningsmetode i landet, nemlig voks. Lad vores dygtige elever hjælpe dig af med uønsket hårvækst.

Skal du giftes eller til stor fest og vil have lagt den perfekte make-up, eller kunne du tænke dig at få vejledning i hvilke farver der passer netop til dig? Se hele udvalget her.

Frisør
Hos Beauty and Style tilbyder vi et stort udvalg af frisørbehandlinger til gode priser

Skal du giftes eller til stor fest og vil have lagt den perfekte make-up, eller kunne du tænke dig at få vejledning i hvilke farver der passer netop til dig? Se hele udvalget her.

Ønsker du en helt ny frisure eller skal spidserne blot studses? Vi klipper både mænd, kvinder og børn i alle aldre og i alle slags frisurer. Se vores udvalg af klipning her.

Trænger håret til at blive opfrisket med en frisk farve eller ønsker blot reflekser i håret. Vi anvender farver uden ammoniak, resorcinol og ppd. Se hele udvalget af farvemuligheder her.

Er du træt af det flade hår og er en af dem, der ofte krøller håret? Med en permanent kan du få lavet alt fra fylde til små spiralkrøller, som bringer nyt og langvarigt liv i håret.

Skal du konfirmeres, giftes, til gallafest eller anden stor fest, hvor håret skal sidde perfekt, så lad en af vores dygtige elever klare din opsætning, så du er sikret den perfekte frisure på den store dag.

Vores eksklusive skægbarbering foregår med barberkniv, og inkluderer ligeledes afrensning af huden og efterfølgende cremepleje.